Dobrý deň. Pred nejakým časom som urobila jednu veľkú chybu za ktorú sa teraz hanbím.. Pokúsila som sa dostať do účtu jednému znamenu z Čiech. Zadala som na Facebooku jeho telefónne číslo a par krát sa pokúsila zadať heslo. Neúspešne. Myslíte si že ak má dvojstupnové overenie tak sa mu zobrazilo z akého mobilného zariadenie (napr. Samsung) sa niekto pokúšal dostať do jeho účtu na Facebooku? A zobrazilo sa mu aj že to bolo zo Slovenska?
Ak ti nezobrazilo, že ak si zabudla heslo, tak posielajú sms s kódom pre overenie, tak on o ničom nevie. Ak aj má dvojstupňove, tak by mu prišlo upozornenie iba ak by si sa reálne prihlásila. A tam by videl aj zariadenie, aj lokalitu.
@gabriela2952 takže sa mu zobrazilo aj konkrétne mesto?
Mne to ukazuje vzd
@nelka93 veď ja to veľmi ľutujem 😪 sama neviem čo ma to pochytilo veď aj tak by som na správne heslo nikdy neprišla. Ten dotyčný už so mnou nieje v kontakte a nevedela som prísť na to prečo....
Zrejme koli tomu že sa mu zobrazilo mesto aj zariadenie odkiaľ sa niekto pokúsil prihlásiť do jeho Facebooku😪🤦♀️
@gabriela2952 spytam sa jak totalny amater, to dvojstupnove overenie to je to ze ti pride sms s kodom na prihlasenie? Su tie smsky nejako spoplatnené?
Áno ja mam dvojstupnove overenie a vždy mi príde upozornenie na mobil keď sa prihlasujem na notebooku ze odkiaľ a z akého zariadenia som sa pokúšala prihlásiť