Ahoj....je tu niekto, kto naletel na internetovom obchode lookshop?
ja som objednavala....cize pocitat,ze nic nepride?
Hneď ako som videla platba vopred...tak som si hneď našla recenzie. Objednávaju z alliexoressu...za dvojnásobne ceny.
Baby 🙏
@mondolina tak musi byt dvojnasobna cena, ked ak by teoreticky na firmu objednali, tak to preclia a dphcku vyplatia ;) ale podozrive je to hned cele... nik normalny si takyto eshop neotvori. Prilis velke riziko tam je... ale oni su znama firma... cize to bude dalsi z tych naoko eshopov, co bohuzial potom poctivym eshoparom odobera klientelu (a celkovo aj z ineho odvetvia, lebo ludia sa boja objednavat)
@simca06022011
Veď ale recenzie sú verejne dostupné...
@hamini Ano....pred 3 tyzdnami som objednala mikinu.Do dnesneho dna nic neprislo.Recenzie som precitala neskoro.Prisla som o 20 eur.Mam nervy na seba!!!
@hamini ja a to nikdy, ale nikdy neobjednavam inak ako na dobierku...no starší syn má prehovoril...lebo sa mu páčila tepláková súprava air Jordan....poviem len toľko nemám peniaze ani on súpravu....nikdy viac....
@dievcacitajucelist ja zas inak ako platbou kartou vopred neobjednávam a v živote som nemala žiadny problém.. len si treba dávať pozor, odkiaľ človek objednáva, pokiaľ z overených serióznych stránok, tak je to v pohode 🙂
@mondolina ja si tiež viem sama objednať z Ali....ale hľadala som tepláky...a jediná veľkosť a farba bola práve od nich....no smola ..asi sa každý učí na svojich chybách...podávam trestné oznámenie...kto sa chce pripojiť, kontaktujte ma na mail monika.hamackova@gmail.com
Ja som zas minulý rok objednala zo stránky lookfasion šaty na ples🙄, dodnes neprišli 🤫🥺
Chce sa niekto pridať na hromadné trestné oznámenie?
nepotrebujes na trestne oznamenie nazbierat nejaku vyssiu sumu?
ja som najskor objednala veci a zaplatila, až potom som zistila, že sa jedná o podvodný e-shop ,ktorému som dala 85E. V banke som žiadala o kontakt na majitela učtu-resp. ziadost o vrátenie peńazí. Neuspela som, vraj majiteľ účtu nereagoval. Čo je najväčšia haluz, dnes mi boli doručené všetky 3 objednané veci .Nie sú zle, ale nie hodné skoro 90E. Dovezené z Číny, to som mohla isť rovno cez Wish a bolo by to o polovicu lacnejšie..škoda peňazí, samozrejme nedodaná žiadna faktúra o zaplatení-čiže na firmu zakúpené a nemám faktúru.
Ahojte . Ma tu niekto skúsenosť s SHOPIKO ??.. predávajú obuv.
Chem všetkých upozorniť na internetový obchod tropellyo.com - nízke ceny, zaplatit musíte vopred a tovar nedoručia , problem je že sa neviete ani nikomu dovolať a emailová adresa je nefunkčná. Pritom keď to pozeráte a objednáte ,tak všetko je OK, dokonca máte link ,kde sa zasielka nachádza ,ale realita je úplne iná - mne dokonca bolo napísané v rámci check listu ,že zasielka bola doručená ,ale pritom mi nič neprišlo ? Podvod - neviete to ani reklamovat (telefón mrtvy a emailova adresa nefunkčná - jednoducho sa to nedá odoslať). Teraz keď som pozeral na nete ,tak presne tá istá firma ponúka tovar na Bucowieq.com je to ten istý podvod - POZOR na nich ,nič neobjednávať . Dokonca som našiel ďalšiu firmu s tým istým sortimentom (nenapísal som si stránku) takže neobjednávať - sú to stále tí istý podvodníci (sídlo akože v Írsku ale peniaze idú na účet v Hongongu. Takže záver - nereagovať na ponuky TROPELLYO.com , BUCOWIEQ.com
Tu je ďalší zoznam s podvodnými e-shopmi https://vosveteit.zoznam.sk/podvodne-e-shopy-ti...
Chvalabohu nie.....lebo som si predtým prečítala recenzie.