Podvodný e-shop vivianshop.sk

halo123
10. apr 2024

Ahojte, chcela by som vás upozorniť na tento podvodný eshop, mal v minulosti inú stránku iba vivian.sk. V rámci eshopu nič nesedí, majiteľka je podvodníčka, adresa je z iného štátu, IČO nieje tak isto zo Slovenska. Šaty údajne z Francúzka, Talianska atd.. Ale je to obyčajná Čína. Ak urobíš objednávku všetko je super ale ked chceš tovar vrátiť, otrasné správanie, majiteľka arogantná a nepríjemná. Recenzie na stránke vyzerajú tiež ako fake.

Dávajte si pozor!!!

hyta
10. apr 2024

@halo123 Vďaka za upozornenie.

bora91
23. apr 2024

Napíšte na Slovenskú obchodnú inšpekciu.

tamara1978
1. máj 2024

ja som si vytvorila tu na tomto portáli ktorý každého len ohovára naschvál registráciu, lebo bez toho sa žiaľ človek nevie k ničomu vyjadriť, nakoľko som si prečítala tento nezmysel. v eshope www.vivianshop.sk som kupovala šaty na svadbu pre seba a svoju dcéru. šaty prišli v poriadku, sú krásne a dokonca som objednávala na mieru mojej postavy nakoľko mi nesedela veľkostná tabuľka. cez telefon mi pani veľmi dobre poradila, všetko sme spolu prebrali aby som bola spokojná. ihned ako bol balík odoslaný ku mne domov ma kontaktovala tá istá pani aby som vedela že balík je už na ceste ku mne. zároveň ma upozornila, že ak budem čokoľvek potrebovať až balík príde a niečo nebude v poriadku aby som jej napísala mail alebo zavolala. zavolala som, lebo som sa chcela poďakovať za krásne šaty. toto je moja skúsenosť. dokonca som eshop odporúčala neveste ktorá u nich objednala svadobné šaty a viem, že je spokojná. žiaľ takto na internete môže každý každého pekne špiniť. želám pekný deň

denuska9794
1. máj 2024

Dobrý deň, tiež by som sa rada vyjadrila. Z eshopu www.vivianshop.sk som si nedávno kúpila svadobné šaty a musím teda povedať že som maximálne spokojná !! Šatičky sú veľmi krásne, veľkostne mi sadli, keďže mi ich po dohovore ušili na mieru, materiál za mňa super 🙂 Pani bola veľmi milá, vidieť, že sa snažia aby boli zákazníčky spokojné. Svoj deň "D" mám ešte pred sebou, ale v prílohe pripájam detail šatičiek. Eshop vrelo odporúčam, pekný deň želám 🙂

aska57
15. máj 2024

Ja mam teda zlu skusenost. Mesiac pred svadbou mi pani zavolala, že kedy to mam tu svadbu, ze mi saty nestihnu dodat. A ked tak citam recenzie tak lutujem ze som si vobec saty objednavala u nej, lebo teraz sa budem len modlit aby mi prisli aspon peniaze naspat... eshop je napredaj na stanke webynapredaj a vyslovene sa tam pise, ze eshop nema ziadne sklady zasoby ani vrateny tovar. Takze zrejme tie recenzie o tom ako zeny posielaju saty naspat az do ciny budu pravdive.

aska57
4. nov 2024

Len pre info peniaze som už nevidela a ani neuvidím. Podala som podnet na Soi ale bohuzial nepomohli nakolko firma nie je ani z EU.

maranco
4. nov 2024

@aska57 už je stránka www.vivianshop.sk zrušená