Podvodný e-shop topkozuchy.sk

18. nov 2024

Ahojte, chcela by som len upozorniť na zavádzajúci e-shop topkozuchy.sk . Majiteľka e-shopu zjavne veľmi rada maže recenzie, ktoré majú menej ako 3 hviezdičky. Všetky dobré recenzie sú si až veľmi podobné. S e-shopom Top kožuchy mám veľmi zlú skúsenosť. Než som si kožuch objednala, snažila som sa nájsť viac informácii o obchode, ale našla som len samé dobré recenzie a pekný Instagram (na ktorom má len nakúpených followerov).
Tak som si objednala kožuch za 300€, zaplatila a čakala. Ani týždeň po zaplatení som neobdržala žiadnu správu, tak som sa musela sama pripomenúť. Na telefónne číslo sa nedalo dovolať. Na kožuch som čakal takmer 7 týždňov (vedela som, že to pár týždňov potrvá, ale za celý čas som nebola ani raz informovaná o stave mojej objednávky). Kožuch sa s fotkami z e-shopu zhodoval maximálne farbou. Prišiel mi nenositeľný kúsok, viacej bolo vidno spodnú látku ako kožušinu (a nepomohlo mu ani keď visel niekoľko dní). Bol extrémne tenký, rozhodne nie do zimného počasia. Nakoľko už pár kožuchov vlastním, môžem povedať, že cena za tento pozliepaný kúsok je neadekvátna.
Pri vrátení opäť naťahovali čas, až po týždni si balík vyzdvihli z doručovateľskej spoločnosti.
Celkový prístup majiteľky je ľahostajný a hlavne neprofesionálny.

simona20201309
18. nov 2024

Prepáč, ale urobila si totálnu hlúposť!!!! Zaplatiť 300e cez stránku ktorá nemá ani IČO ani DIČ, žiaden kontakt, žiadne recenzie......
Môžeš si sama búchať hlavu o stenu aká si trubka.
Poučila si sa, len si za take ponaučenie zaplatila privysoku cenu.
Ďakujeme, že zdielas svoju zlu skúsenosť, ale verím že takých ľahkovážnych ľudí je už len minimum

simona20201309
18. nov 2024

Kožuchy objendava z Číny, preto si čakala tak dlho

veklipo
19. nov 2024

Za mňa len, kožuchy boli kedysi v móde a urcite si nájdu aj dnes fanynky. Ale pre mňa jednoznačne veľký NEVKUS. (Podobne ako umelé nechty). Aj keď niektoré sú výsledkom hodín kvalitnej prace kozusnika. Tie za 300€ to určite nie sú.
Neviem, ako môže tešiť ženu nosít na sebe kožu mŕtveho zvierata. A ešte z Číny.
Tie, ktoré máte iný názor, je to v poriadku. Ja sa Vás nesnažím presvedčiť o mojom.

tiezjedna
19. nov 2024

@veklipo buď v klídku. Kožuchy, ktoré ponúka táto stránka okolo zvieraťa ani nebežali...
@autorka to si vážne myslíš, že za 300 € kúpiť pravý kožuch?? Celý e-shop kričí fejkom ako krava a ty im ešte predom zaplatíš🙈

autor
19. nov 2024

@simona20201309 Sú normálne v obchodnom registri, peniaze boli vrátené. Chcela som len upozorniť na zavádzajúci eshop....

autor
19. nov 2024

@tiezjedna Mi hovorí niekto kto pravý kožuch videl len na obrázku? Bola to pravá kožušina... Mám zopár kúskov doma🙂 a nemusíš dať za ne niekedy ani stovky €. Skús sa radšej naučiť čítať s porozumením🙂) Sú normálne v obchodnom registri, chcela som upozorniť na zavádzajúci eshop.

kittykat22
19. nov 2024

7 tyzdnov si cakala preto, lebo ho pravdepodobne objednavala niekde z TEMU alebo Aliexpressu. Inak niekto sa na konikovi pytal prave na tento eshop par mesiacov spat.

autor
19. nov 2024

@veklipo Dúfam že tak nadávaš aj na ľudí čo JEDIA mŕtve zvieratá🙂)) A nie každý chce na sebe nosiť plast...

autor
19. nov 2024

@kittykat22 áno ona to len odniekiaľ objednáva... Nemá ani sklad na sk

kittykat22
19. nov 2024

80% z ceny si necha a tebe poslala sunt za 10e. Napis na Slovensku obchodnu inspekciu.

veklipo
19. nov 2024

Nenadávam. Len vyjadrujem svoj názor na kožuchy.

simona20201309
19. nov 2024

A ako si na to prišla že sú v obchodnom registri? Ved nemajú ani IČO ani DIČ

simona20201309
19. nov 2024

To ze ti vrátili peniaze, máš z pekla šťastie. Ta ženská musí zarábať neskutočne prachy na takých co sa tak ľahko nechajú zlákať na pekne fotky.
Vždy keď nakupuješ z neznámeho eshopu
Prvá vec - pozriem ci .a IČO, DIČ, telefónny kontakt, adresu.... (táto konkrétna stránka s kožuchmi nemá ani jedno z toho)
Potom si overim recenzie (ani tie si nenasla)
A nakoniec prvý krát bez dostatocnych recenzií vždy objednám na dobierku.
Zapamätaj si to.

tiezjedna
19. nov 2024

@autorka samozrejme, ako povieš😎

brvrnk
10. dec 2024

Môžeš mi písat súkromnú správu @autorka?
Ďakujem

bastillka
18. dec 2024

Ďakujem, aktuálne to riesim

martul
18. dec 2024

No ja som dcére tiež chcela odtiaľ objednať na Vianoce, ale keď som si dala recenzie tak mi vyhodilo toho veľa negatívneho, rôzne diskusie, tak neviem, kde si pozerala ty, ale ja som to hneď zistila a zrušila celý nákup.

bastillka
19. dec 2024

@martul ja som práve zle recenzie nikde nenasla, ale nakoľko som čakala na zásielku vyše mesiaca, požiadala som o vrátenie peňazí a prišli. Majiteľka písala, že kožušiny berú z Turecka.

slavka1988
19. dec 2024

@veklipo nemyslím si že za 300€ by to bol kožuch zo zvierata skôr umelina ale inak súhlasím ale to máš podobne ako s koženými kabelkami a topánkami