Podvodníčka na Instagrame

24. apr 2024

Dobrý deň
Máte prosím niektorá skúsenosť s profilom trenrka_zien na Instagrame ?
Kamarátka si u nej za 60€ zaplatila jedálniček a cviky na mieru a mala ich poslať do pár dní. Už to budú dva týždne ale nič jej neprišlo. Kamarátka jej nechcela napísať lebo sa hanbí, že sa asi nechala oklamať. Máte prosím niekto skúsenosti? Poznáte ten profil?
Ďakujem

tatko13
24. apr 2024

Nemám síce instagram ale nechýba ti tam písmeno v mene

vyrovnanaosoba
24. apr 2024

Hanbí?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
24. apr 2024

A preco sa hanbi?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
24. apr 2024

@simsalabim Že naletela a nechala sa oklamať.

melanta
24. apr 2024

A ona má 15 rokov? Ak chceš kamoške pomôcť, tak nerieš to za ňu, ale vysvetli jej, že ako dospelá osoba sa má ako dospelá začať chovať. A teda komunikovať.

dzulik_
24. apr 2024

Ja si myslím, že ten profil vyzerá dôveryhodne. Možno len zabudla alebo sa niečo stalo, ktovie. Veď nech jej skúsi napísať a uvidí. Alebo jej napíš ty zo svojho profilu, že máš záujem o jedálniček a uvidíš či odpíše.
Preverte jej iban na fb v skupine Podvodníci, nepreberači

januska12323
24. apr 2024

Tak nech sa hanbí ďalej a bude bez cvikov aj peňazí.

autor
24. apr 2024

Presvedčila som ju a napísali sme jej nakoniec ale nijako nereagovala na správu.

lisymbia
24. apr 2024

😀 tak stačí mi pár fotiek hodiť do Google lens a vidím že ich má stiahnuté z internetu 😊 takisto za mňa je dosť podozrivé že nikdy žiadna z jej “klientiek” jej nenapíše a nepoďakuje pod žiadnou fotkou, všetko sú len ospevné komentáre od cudzích žien. Takisto konverzácie tak orezané že si ich kludne môže napísať sama. Za mňa 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

autor
24. apr 2024

@lisymbia Áno, je to podvod. Kamarátka bola bohužiaľ príliš dôverčivá.

sense
24. apr 2024

Kedysi už tu bola rozoberana, fotky klientiek nie sú jej, určite nie všetky, ma ich postahovane z insta. Pretože ma tam aj údajnú fotku premeny jednej o ktorej viem ze nie je zo Slovenska a na insta ma ta Nemka celú premenu
Kamartka nech sa zmieri s tým ze prišla o 60 euro a nabudúce nech jenobozretnejsia a nedá len na obrazky

autor
24. apr 2024

@sense Áno, je to pre ňu poučenie. Nerozumiem ako toto môžu niektorí ľudia robiť. Že majú to svedomie takto klamať dôverčivých ľudí.

maranco
24. apr 2024

Od 8/2025 bude povinnosť pre banky overovať meno príjemcu pri platbe na účet, tak budeš vedieť komu naozaj posielaš peniaze pred zaplatením a teda meno si vygoogliš či nie je niekde spomenuté ako podvodník.
Jedno koľko účtov v akých bankách založí, svoje meno tak ľahko nezmení.

gubcikova
24. apr 2024

Bola tu už téma o nej. Ja som tam hneď písala že je to odžub nakoľko cvičím dlho, ale za 2mesiace aby niekto vymakal tak zadok ako má ona pri niektorých fotkách je nerealne. Pri jednej mala že za mesiac dala dolu 15kg a tá baba práveže nebola enormne obézna a išla zo 70kg na 55😁

gubcikova
24. apr 2024

Tu je téma na FB má takéto meno

gubcikova
24. apr 2024

Najviac ma pobavila táto fotka, že domácim cvičením 😂

autor
24. apr 2024

@gubcikova Mne to tiež prišlo podozrivé, že také zmeny len tak. Ale kamarátka to už mala zaplatené keď mi to ukázala.