Dobrý deň, zrejme som na fb natrafila na podvodníčku. Neprišla som síce o veľkú sumu, ale riešili by ste to nejako ? Nahlásiť niekam ? Mám len číslo účtu a kontakt na jej fb
.
Na fb su skupiny, kde sa podla c.u daju vyhladat dalsie prispievky ak je dotycná aktivna zlodejka a velakrat sa tam ludia spájajú na hromadné podanie na polícii. To je jedine co mozes asi spravit. Ked ti budú radit ze ved za poplatok sa da ist do banky a pytat platbu naspat, za mna su to vyhodene peniaze. Pretoze dotycnu len vyzvú a tym to koncí. Ona to moze odignorovat
Skús pozrieť tu, či ju tam nenájdeš https://www.facebook.com/groups/682630679559370
Určite dat jej meno ale hlavne číslo účtu do skupín o podvodoch na Fb. Meno si môže meniť a vytvárať nový profil, ale číslo účtu sa nemeni. Takto pomôžeš ostatným aby sa nenechali oklamať
Ak budeš vedieť na 100% meno, tak dôkaz o podvode by som dala do každej skupiny podvodníkov na Fb + dala trestné oznámenie. Plus by som ju ešte roznosila na kopytách v každej mestskej skupine v jej okolí, nech vedia aj ostatní.
mozes nahlasit na policiu 😉 ... vykonaju stotoznenie a ty ziskas dobry pocit, ze jednej si nacas mozno klepla po prstoch.