caute, chcela by som vas upozornit na istu sms, ktora sa mi dnes rano dostala. predvolba +880 cize banglades. citujem: Vas balik bol pozastaveny z dovodu chybajuceho cisla ulice na baliku. Prosim aktualizujte: (tam bol link na podvodnu stranku)
bolo mi hned jasne ze sa jedna o podvod, sla som si to aj overit, klikla som na ten link a vyhodila sa mi identicka stranka slov.posty- az na to, ze to nebola oficialna.
nikoho z novych zamkov nemam a teda ani som nevedela ze by mi niekto nieco posielal, skopirovala som udajne cislo balika a zadala ho do oficialnej posty- tam mi ukazalo, ze cislo balika neeviduju.
neviem, co tymto hrozi, mozno chceli leaknut adresu alebo nieco, kedze ja cislo karty ani uctu v mobile nemam a len som klikla na link (nic nevyplnala samozrejme), dufam ze mi teda nic nezmizne :DD
Staci vzdy pozerat do riadku prehliadaca, kde je "web adresa" danej stranky až hned je vsetko jasne...
Tak preco si klikala?
Nebuz takýchto prišlo mrte, pritom objednávam malo, a ešte menej cez poštu
Chodia už roky, sms aj mejly, vieme ich rozlíšiť predsa.
A mmch oznamy že príde balík chodia inak,aj správy od kuriéra.
@mk1111111111 lebo zvedavosť je jej druhé meno 🙈
@lubicaza12 ...ale neotvárala som, keďže viem, že som nič neobjednávala a ani žiaden balík nečakám 🤔
@lubicaza12 ja som otvorila len kvoli tomu aby som mohla screenshotnut tu stranku. zial ale tu sa nezavdacis 🙂
@lau676 aj mne to dnes prišlo. Antivírus zablokoval
mne prave volalo na whasapp cislo s predvolbou +880..som to 3 krat zrusila
Tak hlavne na neznáme linky sa nekliká za žiadnych okolností