Dobrý večer, prišla som sem po radu. Neviem či ste si všimli ale na Facebooku sa šírili príspevky s názvom “Facebook umožňuje používateľom zobraziť návštevy ich profilu” a ja blbá som samozrejme nato klikla a zadala prihlasovanie údaje. Ľudia čo si vraj pozerali môj profil boli úplne cudzí čiže som to nechala tak. Potom mi to nedalo tak som išla na Google a zistila som, že je to podvod. Vraj chce od používateľov získať prihlasovacie údaje a potom zverejňuje podobné príspevky s označenými ľuďmi. Dosť ma to znepokojilo tak som si zmenila hneď heslo na FB. Pre istotu som si ešte stiahla antivírusovú aplikáciu a tá mi vypísala, že je všetko ok. Zatiaľ (nechcem to zakríknuť) sa žiaden príspevok na FB neobjavil ale chcela som sa pre istotu a svoj pokoj v duši opýtať, či sa náhodou niekto z Vás nestretol s niečim takýmto a ak hej čo ste robili poprípade čo pomohlo. Ešte by som sa chcela opýtať či je možné, že mám vírus v mobile alebo to naozaj len zverejňuje príspevky. Za všetky odpovede budem veľmi vďačná.
hej aj mne to cez kamosku naskocilo ja blbec som klikla a neskor som zistila ze ten haker cezomna pridal prispevok ktory kazdemu ukazuje ale ja som ho na profile nemala.sla.som rychlo zmenit heslo naskocilo mi pozriet kde som bola prihlasena a ukazalo ze hlohovec co ja som z vychodu .dala som toho uzivatela odhlasit a zmenila som heslo a odstranila prispevok.mojmu muzovy ukazalo ze v cesku bol prihlaseny.zmrdi su to.odvtedy ale nic nenastalo
@alexandra224 tymto ludom ide len o pristup k tvojim kontaktom. Ak si si zmenila heslo, tak je vsetko ok. Ale na tvojom mieste by som este napisala status o tom, ze si bola heknuta a ze ak niekomu z tvojich priatelov prisli zvlastne spravy alebo citaly zvlastny status (ktory ty nevidis mimochodom) tak nech to ignorujú. 🙂
A este si v nastaveniach mrkni, v akych prehliadacoch si prihlasena a da sa to manualne zrusit. Pripadne si nastav dvojstupnove prihlasovanie.
presne toto som ja spravila ze som toho zmrda odhlasila a zmenila heslo
@xili99 ďakujem veľmi pekne za názor
@adusa1987 ďakujem pekne za radu a prosím môžem sa ešte opýtať čo musím urobiť preto aby sa mi ten príspevok ukázal?
@solange7 ďakujem veľmi pekne status som už stihla napisat, ešte mrknem tie prehliadače
@adusa1987 ďakujem tiež za radu
Preboha ja som napísala čítali s tvrdým Y. Pardon to omylom. 😀💩
@alexandra224 hlavne si zmen heslo (ak si tak este nespravila) a nahlas to na FB priamo.
@raffaella ďakujem krásne
pokiaľ si takto rýchlo reagovala, tak podľa mňa sa nemáš čoho obávať 😉