Podvod e-shop mancini.sk

terka7468
16. nov 2024

Dobrý deň, chcem si posťažovať na e-shop "Mancini.sk" na ktorom som si v júly 2024 objednala tovar v hodnote 35,93€. Tovar mi neprišiel ani po 10 týždňoch od zadania objednávky. Keďže mi tovar nebol doručený tak som v októbri 2024 požiadala o vrátenie peňazí, ktoré mi doteraz neprišli. Neobjednávajte z tejto stránky, ak nechcete prísť o peniaze.

stanulienkat
16. nov 2024

@terka7468 citala si na nete recenzie? Nemaju ich velmi dobre. Preposielaju z Aliexpressu veci.

janai1
16. nov 2024

@terka7468 tak mohla si si prečítať aspoň obchodné podmienky a ich stránke keď už nič iné nevieš.... Dodanie je 180 dní

miskamisiq
16. nov 2024

@terka7468 ja si obvykle dávam veľký pozor na ehopy ale, žiaľ, v ošiali som aj ja odtiaľ objednala tovar ale len za 10 euro. Prišiel mi po 3 mesiacoch. Keď som chcela objednávku stornovať aby mi vrátili peniaze, nedalo sa. Vraj sa mam obrátiť na spoločnosť so sídlom v Dubaji 🫣 keď mi tovar prišiel, ešte som musela zaplatiť 3 eura clo 🫣

3009
16. nov 2024

Aj ja som na začiatku roka sa nechala oklamať, ale objednala som len sporiteľničku za pár eur, ktorú som potom našla za pár centov aj na shein. Síce dorazila, ale až po niekoľkotýždňových urgenciách. Nikdy viac!!!!

maranco
16. nov 2024

@terka7468 varuje pred nimi aj SOI aj tu je množstvo diskusií o nich
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

terezkaarthuramax
16. nov 2024

Ďakujem že si vytvorila diskusiu. Mam u nich ešte nezaplatenú objednávku. Idem ju hneď zrušiť.