Podozrenie na podvodníčku na Instagrame

9. dec 2024

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť prípadne nejaké info o tomto profile ?

maranco
9. dec 2024

luxyfurs.sk je voľné, môžeš si tú doménu kúpiť

autor
9. dec 2024

@maranco ide o profil na instagrame, predtym sa volal milujeme_luxus, mala poslat tovar a neposlala, tak sa pýtam na nejake info, kolko ludi este oklamala 🙂

123profil321
10. dec 2024

@maranco zrejme myslí toto

merrysa
10. dec 2024

To máte za potreby kupovať veci cez IG? Žiadne obchodné podmienky, keď potrebuješ riešiť problém, tak si ťa bloknu a hotovo..v živote by mi nenapadlo nieco kupovať cez IG 🤦 využívajte overené e-shopy a máte po problémoch

autor
10. dec 2024

@merrysa otázka bola, či niekto má skúsenosť s profilom, nie či niekto má alebo nemá kupovať cez ig.... nakupujem veľa vecí cez ig a v živote sa mi to nestalo, preto ma to zaujíma

maranco
10. dec 2024

Ako si platila, prevodom na účet? Skús Googlit jej číslo účtu možno tak nájdeš viacero podvedených.
Napíš svoju skúsenosť aj tu https://podvodnabazaru.cz pomôžeš druhým, aby nenaleteli.

Môžeš za poplatok požiadať banku aby požiadala príjemcu vrátiť platbu, ak ti nevráti do určitého času banka ti vydá jej identitu aby si to mohla riešiť cez súd.
Alebo môžeš ísť na políciu a ak nájdeš rozumného policajta podať oznámenie ohľadom priestupku proti majetku.