Platíte si platformu Hero Hero?

23. aug 2024

Mám pár obľúbencov na IG, ktorý robia pre mňa zaujímavý obsah, aktuálne sledujem ich postupný "odvliv" na HH,napr.krimi Podcasty,Jovanovič&Rumanová,Mamba Dasha a pod (je to také moje guilty pleasure na materskej 🤷).Napriek tomu,nie som stotožnená s platením navyše 😁
Platíte si niečo a oplatilo sa?Ak áno,čo a prečo?Ak nie,prečo ?

Je piatoček,diskutujme😁

ssimusska
23. aug 2024

Nie neplatím 😅 Nieje to pre mňa k životu potrebné. Čo chcem si pozrem na ig/youtube.

ns994
23. aug 2024

Neplatim. Nelaka ma to. Pozrem IG a az tak ma to nezaujima aby som sla na Hero hero. Ani odberatel nie som, ci ako sa to vola 🤷‍♀️ radsej si platim Netflix a cakam kym pridu moji oblubenci (Wednesday, stranger things, alice in bonderland....)

sima234
23. aug 2024

Nie neplatím a ani neplánujem...aj ja si ich na IG občas pozriem, ale zas až natoľko ma nezaujíma život cudzích ľudí, aby som im za to platila.

thirstymonk
23. aug 2024

Ja si ledva platim paušal s netom 60€ mesačne, aj to som nasraty. Nič navyše si neplatim, ani by som si nikdy neplatil.

victoriab
23. aug 2024

Neplatim, rada kuknem youtube, ig nemam, ale niektorych si pozriem cez google. Hh ma vytaca skrz par rozhovorov s ludmi, co ma zaujimaju, ale v zivote to nebolo na urovni toho ze zaplatim. To nie. Za spoluprace distanu penazi dost, nevidim dovod platit im este hh. A co tam akoze mamba alebo bianka davaju? Aky obsah akoze? Ok moma tam dava veci z podcastov ale oni dve? By ma zaujimalo ze kto si toto zaplati. Ale vsak asi casom "padnu na hubu a zistia"...

mamamasama
23. aug 2024

Sledujem len podnetné účty, nie blbiny. Určite by som do ničoho podobného neinvestovala.

autor
23. aug 2024

@mamamasama kľudne napíš,čo sleduješ ,mám rada podnetné účty

harrisson
23. aug 2024

Za kvalitný obsah rad zaplatím. Tiež to predsa nebudú robiť zadarmo 😃

misinka0611
23. aug 2024

Nie neplatím a ani sa za to nikomu platiť nechystám 🫣

tramtada31
23. aug 2024

Už som aj nad tým uvažovala, ale potom si poviem, že za tu cenu mám voyo, kde je milion relácii/serialov, a ešte ani káblovku s tými 200 programami nestiham pozerať. Instagrameri zarabaju hodne, nemuseli by byt tak nenazrani

fido69
23. aug 2024

Nie neplatím ani za MK. A ten je podnetný až-až. 😉

beata_k
23. aug 2024

Platime jedine za youtube a kodi. Nic viac nepotrebujeme.

biba_18
23. aug 2024

ja sledujem dennik n ☺️

queen_mary
24. aug 2024

Ja si platim Meldikov na herohero. A za mna sa oplati, vzdy pri ich vlogoch varim 😊 je to taka moja hodinka dna

fido69
24. aug 2024

Ak sa na Hero Hero mesačne platí napríklad 8€ za jedneho autora, tak mi to pride blbosť, keďže za tú cenu si môžem predplatiť streamovacie služby so stovkami programov, filmov, seriálov a nekonečnym archívom, kde si nájdem obsah podľa aktuálnej nálady.

Tiež naopak, ak som autor obsahu a zo zarobenych 800€ (100 predplatiteľov po 8€) dostanem len 450€ (vraj majú len 10% poplatok, ale to mi nijak nevychádza), tak môžem na službu, ktorá mi zoberie polovicku zárobku zvysoka prdieť. Nezmysel v každom ohľade. 🤷‍♂️

larinka552
24. aug 2024

@thirstymonk to mas dobre drahy pausal s netom. Ja som platila 39 neobmedzeny pausal v O2 a to som bola nasrata. Volala mi zo 4- ky tento tyzden, ze maju neobmedzeny pausal za 18 tak som na to hned kyvla. Dnes uz mi 2x volalo O2 zakaznicka linka 😆

thirstymonk
24. aug 2024

@larinka552 4ka nech sa strči, s takymi šmelinarmi nechcem mať nič spoločne.

Nepride mi drahy, mam datovy paušal, lebo veľa nevolam a net mam zlaty, lebo ho potrebujem k robote a aj pre celu domacnosť.

thirstymonk
24. aug 2024

@biba_18 Tak to ma fakt úprimne mrzí

deninka233
24. aug 2024

platím si dvoje, jednu českú - investovanie do nehnuteľností, keďže mám našliapnuté tým smerom… skupina obsahuje pre mňa dôležité info, ktoré možno niekde sú spomenuté povrchne ale nie až tak do detailu, plus sa dá cez nich dostať k zaujímavým príležitostiam, ktoré sa ani “von” nedostanú… a druhých si platím Digitálcov od Rasťa Kiavčina, to je pre mňa vzdelávanie v oblasti v ktorej pracujem, takže to beriem z pracovného hľadiska za užitočné. Nevidím však zmysel v platení hero hero dákym influencerom, len za “delikátne info”…

marca12
24. aug 2024

Mna naposledy zamrzelo,ze napr. Kristiana Kona odisla na Hero hero. Tu som mala ozaj rada,je to taka ludska vila v tomto svete arogantnych ludi. Ale platit urcite nebudem. Chapem,ze ludia potrebuju zarabat,no uz je tolko sluzieb,co si splatime,ze ozaj nechcem platit za dalsie.