Platené odbery IG

guccigirls
4. jan 2024

Ahojte,aký máte názor na platený obsah inflencerov?
Platíte si niekoho obsah?

janai1
4. jan 2024

@guccigirls prečo je nutné mať na všetko názor? Veď nech si každý robí čo chce.
A nie, neplatím

zmrzlinka2021
4. jan 2024

Neplatím ale vôbec nevidím tiez dovod, prečo by som mala mať názor. Ved to, ze niečo ja nechcem, neznamená, že si to nenájde svojich odberatelov.

guccigirls
autor
4. jan 2024

@janai1 Zaujíma to,lebo včera som čitala “obhajobu”jedného plateného obsahu a dosť ma to prekvapilo.
Aby som bola presnejšia,prekvapilo ma čo pani považuje za hodné plateného obsahu.

dzejny656
4. jan 2024

Ja si nič neplatím ani to nemám v pláne. Ale viem si predstaviť že sú ľudia čo sú ochotní zaplatiť za akože "exkluzívny obsah" a nevidím na tom nič zlé, je mi to fuk čo si kto robí so svojimi peniazmi.

ibatanecnica
4. jan 2024

ježiši a ja že sa bavíme o odberoch imunoglobulínov, 😂 otvorím a tu hovadina 🙈

baskustek
4. jan 2024

@guccigirls asi myslíš šušlavú Silviu, tá si stále obhajuje svoje odbery, lebo ju ľudia otravujú s otázkami kde čo kúpila. Podľa mňa je to blbosť, aj keď pýta len 0,50€ za mesiac. Aj tak nakoniec dá všetko verejne

janai1
4. jan 2024

@guccigirls no, keď to začalo tak tiež som videla jednu babu ktorá za obsah hodný platenia považovala zverejnenie fotky o 2 dni skôr a odpovede na nejaké otázky 🤷‍♀️ ale keď sa nájde niekto kto za to platí, dobre pre nich 😅

zuzanka.zuzu
4. jan 2024

ja mám predplatné denníka N, sme, HN a zvažujem trend. všetko preto lebo tam rozoberajú témy ktoré ma zaujímajú 🙂 predpokladám že na podobnom princípe záujmu o témy si predplatia ľudia IG (doteraz som netušila že sa dá na IG niečo predplatiť) len teda inteligenčne je to dosť vzdialené od tých mojich 🙊 recesia vs. kde si kúpila ten svetrík 🙈

kikajavor
4. jan 2024

@baskustek šušlavu? Sledujem ju aj mám zaplatený odber ale nešušle vôbec :D

baskustek
4. jan 2024

@kikajavor keď myslíš 😀

ibatanecnica
4. jan 2024

@kikajavor neber to ako rýpanie, ale zaujíma ma to, (nesledujem influencerov, tak predpokladám, že je jedna z nich) Čo ti dáva do života sledovanie takéhoto človeka?

kikajavor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandria
4. jan 2024

Je to jedna z mala influencerov, ktorá má kvalitný obsah. To platenie odberov tam vysvetlila podrobne, myslim si ze ak to IG dal ako možnosť, tak ona vytvorila svoj platený odber s výhodami. Ide o podporu ved jej koľko času zaberie to natočiť, zostrihať atď a ja si to len jedným klikom dohľadám. Dnes som bola na jej profile pozrieť odporúčania na knihy a detské hry behom minútky som mala vybrané, je to profil, ktorý mám rada a autorka je veľmi šikovná.

janai1
4. jan 2024

@sandria a kto je ta Silvia?

yogagirl
4. jan 2024

@kikajavor za mna len kopiruje zahranicne blogerky, vsetky jej tipy na organizovanie domacnosti som uz predtym videla na inych kanaloch.

mamelka
4. jan 2024

Podľa popisu riesit Silviu- Minidiamondblog
Ešte na začiatku písala,že aj keď to dala,tak tie peniaze nepoužila pre seba, dala vymaľovať v DSS (už nepamätám presne ktorú miestnosť) co je myslím aj pekná myšlienka.
Tvorí obsah ktorý má hlavu a pätu, balenie, organizovanie, nejaký ten výlet atd atd... ano veľa má aj spoluprác, ale tie videa sa dajú pozerať a nemá to,že natočila a capne. Má za tým určitý čas-teda ma to ako svoju prácu, da sa na to pozerať.
Veľa mamičiek/žien ju sleduje a keď niečo postne tak chcú vedieť odkiaľ je daná vec, a tu je výhoda pre toho kto si to platí, dostane sa to skôr k nemu keďže si platí odber.
Ja sa priznám,že neplatím odber, len ja si rada všetko sama hľadám, zháňam...nepatrím k ľuďom, že napíše,,odkiaľ,, ...

mamelka
4. jan 2024

@janai1 bola aj ambasádorkou pre dm tu na MK

baskustek
4. jan 2024

@yogagirl presne tak, spravila si kariéru na organizovaní domácnosti, pritom len vykradla nápady Márie Kondo a iných blogeriek. Ale zas je pravda, že to spravila šikovne a nenápadne, keby to nebola ona, možno by to napadlo inú.

kikajavor
4. jan 2024

@yogagirl aj keby radšej si pozriem Slovenku, ktorej rozumiem. Ja mám pocit, že je jedna z mala, ktorá si vytvorila poctivo komunitu sledovatelov, na rozdiel od iných, ktorí si ich nazbierali “nepoctivo”

vorkola
4. jan 2024

@janai1 Aj ja som zvedava kto to je ta Silvia a ako sa dostanem k jej blogom, alebo ako to nazvat, Tie domacnosti by som si rada pozrela.Dakujem

janai1
4. jan 2024

@vorkola no vraj táto - Minidiamondblog

birdincage
4. jan 2024

Ja som si zaplatila odber chudnutie zdravá strava, ale za mňa o ničom.. oproti tejto pani Silvie si pýta dosť veľa (8€). Ale ona podľa mňa už celkovo nevie za čo ešte pýtať, aj tie jej koučingy a jedálničky sú poriadny prepal. Myslela som si za jej odbere nájdem niečo zaujímavejšie, keďže to propaguje ako exkluzívny obsah ale za mňa o ničom 🤷🏽‍♀️

bonboniera
4. jan 2024

@zuzanka.zuzu netreba sa hned zbytočne povyšovat 🙂 na IG su ľudia vseho druhu, “odbery” majú aj profily venujuce sa témam ohľadom zdravia, napr.dermatologia

zuzanka.zuzu
4. jan 2024

@bonboniera tu neboli spomenutí lekári, ale svetríky a neskôr nejaké upratovanie domácností či čo to 😉 a veru nad tými tému napr.ekonomiky povyšovať budem bez hanby a bez problémov 😎

muchotrafka298
4. jan 2024

Neplatim si ziadne IG profily ani to slavne a preflaknute herohero, kde tiez influenceri ficia naplno. Lebo mi to pride zbytocne. Vacsina z nich tam riesi nejake sukromie, problemy, vztahy a mna to u cudzich ludi nezaujima. Oni sice tvrdia, ze tam vytvaraju iny obsah, sukromnejsie veci,alebo nieco davaju skor. Ja tomu davam par mesiacov a bude tu zas nieco ine.

misinka0611
8. mar 2024

Neplatím a ani si nebudem platiť za to, že mi niekto dá link na to kde si kúpil šaty a podobne. Mám dosť platieb ktoré musím platiť, načo zbytočne pridávať ďalšie 🙂