Ahojte. Je nejaká možnosť ako prepísať dokument do wordu z pdfka bez toho aby som to ručne prepisovala? 🙈 dakujem
@sandra49 ja to robim cez toto.. staci tam nahrat subor https://smallpdf.com/pdf-to-word
ak bol word exportovaný do pdf, tak si ho v pdf ulož, potom naň klikni pravou myšou a daj otvoriť v programe- word
Ak je to sken, tak to nepôjde.
@sandra49 nepojde ti to nikde. Mozno iba cez nejaku appku, ktora ti extrahuje text. V kazdom pripade, ak to musis formatovat, tak to rychlejsie prepises s novym formatovanim ako keby to exportujes a budes upravovat
@maranco ved práve že sú to interné informácie jednej firmy, preto sa to bojím len tak niekde vešať.
@guiseppinka ďakujem. Áno musím to formátovať je to niekoľko stranový dokument, takže to musí mať formu.
@sandra49 no ak by si spomenula vasmu DPO, ze chces uploadnut firemny pdf na online web pre konverziu do doc, tak uz si hladas v lepsom pripade pracu na UP, v tom horsom by si mala na krku mozno aj nejaky ten paragraf.... 😉
To ja len k tym radam kociek ... Najlepsie ti tu napisal maranco, pouzit OCR program. Ak firma nema, treba navrhnut ho zakupit, teda zvlast pokial casto potrebujes robit taketo prevody nejak6ch scanovan6ch textov (zmluvy, atd..).
A keď je PDF zaheslovaný a neviem k tomu heslo, tak by to prekonvertovalo?
@thunderdome nie, na to sú iné nástroje ktoré lámu heslo a skúšajú všetky kombinácie čo náročné na čas a výkon PC
Jaaaaj takže to funguje tak že to háda heslo za teba. Žiaden záurak že to obíde a tak.
@sandra49 samozrejme staci do googlu zadat pdf to word a hned ti najde