Paypal - vrátenie peňazí

23. nov 2021

ahojte, objednala som si cez internet tovar, ktory som stornovala z dovodu neskorej dodavky. Dnes mi prisiel email ze peniaze vratili na paypal. Lenze mne ziadne peniaze neprisli. Vedeli by ste mi poradit ako dlho mam cakat? nemalo by to hned nabehnut?

anjelicek26
23. nov 2021

Tak su na paypal ucte... ked najblizsie zaplatis paypalom, tak sa to zaplati s toho kreditu, co tam teraz mas alebo si ich s paypal uctu preposles na tvoj ucet...to uz je na tebe...ja si tie peniaze nechavam tam, paypalom platim vela...

metuzalem
23. nov 2021

Moze to trvat par dni, tiež som raz stornovala obj. a suma nabehla ucet do 5 dni tuším

sasanka605
23. nov 2021

Cca týždeň ak si dobre pamätám, nebolo to z jedného dňa na druhy.

autor
23. nov 2021

@anjelicek26 este nie si praveze na paypal ucte. Tiez ho pouzivam casto.

simsalabim
23. nov 2021

Niekedy to trva par dni, kym sa objavia na bankovom ucte. AK si platila z neho, tam ti sumu aj vratia.

janka1011
23. nov 2021

Môže mi niekto vysvetliť ako funguje ten paypal? To si musím založiť nejaký účet? Ak áno, kde a ako?

mirka8359
18. máj 2022

@anjelicek26 prosím ťa keď zrealizujem platbu cez paypal zobrazí sa mi to v aktivitách v aplikácii hneď ?

anjelicek26
18. máj 2022

@mirka8359 ano vacsinou ano, alebo v tych rezervovanych, kazdopadne v aktivitach... je par eshopov, co si stahuju peniaze az po odoslani tovaru...