Paypal poplatky

matusik90
20. júl 2020

Ahoj baby! Chcem sa spytat niekoho kto vyuziva paypal.. Uctuje paypal nejake poplatky za vedenie uctu? Chcela by som si ho zalozit ako fyzicka os len cisto na bezpecne nakupovanie, ale neviem ako casto ho budem vyuzivat.. Ak by sa stalo ze napr pol roka neurobim ziadnu platbu, budu mi naskakovat nejake poplatky? Nie je to podmienene tym ze mesacne musim cez neho pretocit nejake peniaze? Dakujem..

ella_price
20. júl 2020

Ahoj 🙂 Nie, iba ak si zakladáš paypal stiahne ti nejaké euro alebo pár centov z banky na skúšku, či sa karta prepojila s paypal účtom. Túto čiastku ti potom vrátia naspäť 🙂
Teraz by malo byť zakladanie paypal účtu ešte dokonca jendoduchšie ako to bolo kedysi 🙂 Ak by si čokolvek potrebovala, kludne mi napíš.

matusik90
autor
20. júl 2020

@ella_price diky moc moc za ochotu.. A musi byt paypal prepojeny s kartou ci sa ta aj posielat cez ucet peniaze na paypalovy?

mamore
20. júl 2020

prosím a kde nájdem ikonku moje peniaze, potrebujem zrušiť prevod peňazí a strácam sa v tom, nikde to neviem nájsť, ďakujem

tribratri
20. júl 2020

@matusik90 nemusi tam byt karta. kedysi sa dalo dobijat cez ine sluzby prevodom na ucet, ale uz som to davno nepouzil. teraz co som nasiel, tak https://www.paypal-dobijanie.sk/, ale nerucim za to, len som to kedysi davno pouzival. Tu je nejaky starsi clanok: https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/interneto...

ella_price
20. júl 2020

@matusik90 Kartu si nemusíš prepojiť a môžeš tam využívať paypal peňaženku odkial si môžeš peniaze poslať na účet, alebo niekomu z nej poslať úhradu.

dzina007
20. júl 2020

Mna by zaujimalo ako to je s platbami ked mam eura na ucte a platim v dolaroch?
Je tam potom nejaky poplatok navyse alebo len je to zahrnute v kurze na prepocitanie?

ella_price
20. júl 2020

@dzina007 Prepočíta ti to automaticky na doláre. Pri platbe si tam zadáš menu v akej chceš peniaza zaslať a je tam aj poplatok, ktorý ti tam vypočíta a vypíše.

niekto2hy
20. júl 2020

@matusik90 Do PP sa pridava karta,z ktorej sa plati.

vladimir22
29. nov 2023

Nie je možné, že niekto mi cez PP vyberie z karty viac, ako stojí tovar, ktorý som si objednal?

niekto2hy
29. nov 2023

A to je kolko viac?

vladimir22
30. nov 2023

Povedzme o 100 €

niekto2hy
30. nov 2023

Vsak sumu treba potvrdit pri platbe.A ta suma bola vacsia? Treba reklamovat.

vladimir22
30. nov 2023

Chápem.