Parfum Bratislava - fejky

tarinka155
3. jan 2025

Má niekto skúsenosti z tou stránkou?objednala som si parfumy a prišli úplné fejky !!Úplne niečo iné ako som si objednala.Keď tam pisem meila ze chcem reklamovat a vrátiť zásielku tak mi ani neodpisujú!!

sisa_s
3. jan 2025

Ved to vyzera uplne ako podvodna stranka...co si cakala, ze za tie ceny ti pridu prave parfemy? Balenie 3 parfemov za 60eur? Kontakty ziadne na stranke

tarinka155
autor
3. jan 2025

@sisa_s no neviem kde som vtedy rozmyšlala😒

sonula
3. jan 2025

boze ludia, vsak nie sme tak bohati aby sme vyhadzovali prachy za fejky 🙂

chrobak7
3. jan 2025

@tarinka155 Neviem, či stránku zrušili, ale takú stránku neviem nájsť. Daj presnú web adresu obchodu.

sisa_s
3. jan 2025
iwesska
3. jan 2025

Ze akcia - zo 420e 3-balenie za 65e 😂Ukaz mi jedineho obchodnika,ktory je tak hlupy,aby predaval tovar extremne pod cenu,aby bol stratovy?

tarinka155
autor
3. jan 2025

@sisa_s áno tá presne

zuzanaete
3. jan 2025

@tarinka155 Precitaj si podmienky na vratenie a je jasne, ze ide o podvod.
V oboch prípadoch je prvým krokom kontaktovať nás e-mailom a náš tím uvedie, ako môže zákazník produkt vrátiť.
Na vyriešenie problému musí zákazník kontaktovať náš záručný servis iba e-mailom.
Ak zákazník nie je schopný vytvoriť video alebo poslať fotografiu, musí produkt vrátiť na našu adresu v čile na analýzu.
Vybrala som par viet. Takto seriozny eshop nefunguje.

zuzanaete
3. jan 2025

Teraz vseobecne pre vsetkych. Ak objednavam z novej stranky, tak ju komplet preluskam. Hladam ICO, DIC, presnu adresu. Dalej sledujem gramatiku, ci su spravne preklady. Pozriem obchodne podmienky, kde su zadefinovane zakladne veci a hlavne teda presna adresa na vratenie tovaru. Ak clovek nevie, co by mali obchodne podmienky obsahovat, tak pozriet na porovnanie v overenom eshope.

tarinka155
autor
3. jan 2025

@zuzanaete no som sa osrala lrbo som to na rychlo chcela objednat a dostalo ma to

tarinka155
autor
3. jan 2025

@zuzanaete a dá sa to niekde nahlásiť kedze ide o podvodnú stránku?

vanilkovazmrzka
3. jan 2025

@sisa_s ale ved tam je mail stik@bratislavaparfum.com 😂

liz_lemon
3. jan 2025

@tarinka155 ved ta stranka nie je ani v slovencine, to ti nebolo nic cudne?

zuzanaete
3. jan 2025

@vanilkovazmrzka Hej, aj adresa na Aupark. Trosku sa vylepsuju podvodnici.

zuzanaete
3. jan 2025

@tarinka155 S tymto realne poradit neviem. Nieco poslali. Dokazovat, ze nespolali to, co mali poslat. Mozes sa informovat na policii. Alebo to brat este ako vcelku lacne ponaucenie a nabuduce si uz das extra pozor.

tarinka155
autor
3. jan 2025

@zuzanaete no a to som si vzdy vravela ze mne sa to stat nemoze ,lebo si vzdy preverim stranku.len toto bolo naponahlo tak som nrpozrrla vsetko

margotka17
3. jan 2025

@tarinka155 no ruky rýchlejšie objednali, ako mozog rozmýšľal 🫣. Aj mne sa stane, že objednám skôr, než to domyslim 🫣.

prietova
4. jan 2025

@tarinka155 áno aj mne sa to stalo, že výpredaj parfumov zo zrušenej prevádzky, tak som objednala, prišli fejky o ktoré veru tiež záujem nemám za 66€ 3 ks a rada by som im ich vrátila, ojeb , aleže kam zastať...

tarinka155
autor
4. jan 2025

@prietova no ja som za 130e.objednala😪

moonlight1210
4. jan 2025

@tarinka155 Mozes dat podnet na Soi, ale nemyslim, ze sa nieco stane.

prietova
4. jan 2025

@tarinka155 no pekne, napísala som na tú ich email adresu ako aj niekto písal tu hore, tak uvidím čo vybavím

tarinka155
autor
4. jan 2025

@prietova no mne prisiel meil ze taky email neexistuje

surriana
4. jan 2025

Nebola ti už len tá cena podozrivá?
Len za mnou naposledy kupovaný jeden parfum som dala 130€.
No čo už,učíme sa na vlastných chybách.
Skús aspoň predať na bazáre nech sa ti aspoň zlomok ceny vráti.

tarinka155
autor
4. jan 2025

@surriana no som si vravela akcie ,vypredaje.pozrela som si meil,adresu mali a potom mi zacvaklo ,,ej boha adresa divna a ani tel.c.neni a ze kontaktujte len meilom🙄

prietova
5. jan 2025

@tarinka155 ja som bola dnes v Auparku v ba ako uvádzaju na stránke a hľadala som danú parfum predajňu a okrem Fan parfumeria a Marionnaudsom nič nenašla, tak super, ešte napíšem na SOIku či budú vedieť pomoct
@tarinka155