Ahojte, nemá niekto záujem o PanOxyl Acne Foaming Wash Benzoyl Peroxide 10%. Chcela by som objednať z Amazonu, avšak poštovné je tam okolo 18 eur. Cena za poštovné je striktná, je jedno či so objedná 1ks alebo 10, preto sa pýtam, či nemá niekto záujem kľudne aj o viac kusok. 🙂 Pekný deň
@vitex Neobjednala
@bianka_012 ahoj ak ešte náhodou chces objednávať mala by som záujem
ja by som sa možno tiež pridala. ako to vychádza z amazonu? lebo pozerala som to na iherb, kde som strelila napríklad 6 ks a vyšlo to na cca 14 eur za kus aj s colnými poplatkami, dph a poštovným
od 1. júla je totiž v platnosti zákon, že na všetky zásielky objednané z krajín mimo EU podliehajú colnému konaniu, takže poplatkom sa človek už nevyhne
@vitex áno, už aj na iHerb to je, doteraz nebolo. Tam sa to asi viac oplatí a vy odtiaľ zvyknete objednávať?
@bianka_012 ja som si zvykla z iherb objednávať všeličo možné pomerne často, kým boli zásielky do 22 eur oslobodené od cla a poplatkov a vždy som bola spokojná. Panoxyl som konkrétne zatiaľ nemala, ale chcela som ho vyskúšať, no v rámci EU eshopov som ho bohužiaľ nenašla nikde
@vitex Ja ho používam aj sa mi osvedčil, kupovala som od jedného pána z CZ on ho objednával z Amazon tiež vždy vo väčšom, ale už neobjednáva, preto som chcela skúsiť takto, ale žiaľ nemám s tým skúsneosti, ak by niekto mal, rada sa pridám aj na iherb, mne je to v podstate jedno, len nech to nevyjde na 20-25eur za ks.
@simoneska44
@bianka_012 ahoj jestli jste ještě neobjednávali ráda bych se přidala akorát jsem z CZ ale snad ničemu neva
@lucie116 Neviem ako to momentálne funguje s tým DPH a colnicou, ak má niekto skúsenosti, tak by asi mohol objednať on, ja som chcela ešte do toho júla, aby sa tieto veci nemuseli riešiť, teraz neviem ako to je
objednala by som to asi len v prípade, že si to vieme odovzdať následne osobne, lebo úprimne sa mi moc nechcú riešiť hromadné rozposielačky poštou a podobne. ja som z BA
@vitex Ja do BA chodievam pravidelne, takže nie je problém si po to osobne ísť
@vitex Tak ak by si do toho išla ja by som rovno vzala 3-4ks
ahoj @bianka_012 🙂 objednala si si ho nakoniec?