Ahojte, dozvedela som sa,že Packeta môže fungovať aj tak,že keď kupujem od niekoho nejaký tovar, tak že stačí mu dať nejaký kód a tým pádom mu nemusím poskytnúť moje osobné údaje… v appke Packeta som nič také nenašla… máte s tým niekto skúsenosť ? Ďakujem
A keď mi ma prísť balík z Čiech na SK, tak krajinu odoslania zvoliť ČR ?
@ann092 ano, krajins odoslania cr, zadas ze to odosielas vlastne sebe. Ja to tak robim uz davno, nemusi to oredavajuci vypisovat, ani nemusi vediet, odkial som
@lindusss2016 ja som to teraz skúšala, ale zobrazilo sa mi tam okno so zaplatením… nechápem tomu vôbec 🙈on mi má niečo poslať a ja mu zaplatím tie peniaze za balík týmto spôsobom, či ako ?
@ann092 ty si tu dopravu sama objrdnas, sama zaplatis. Jrmu posles len heslo a postovne mu uz platit nrbudes
@lindusss2016 ďakujem za vysvetlenie 🙏
@ann092 ahojte viete mi prosím pomôcť 🤲 ozvala sa mi jedna pani ohľadom nákupu u mňa s tým že, ona pracuje v packete a môže to mať lacnejšie, vypýtala odomňa číslo účtu a poslala mi toto, keď som klikla hore na stránku hodilo má to na prihlásenie do môjho internet bankingu, keďže je teraz podvodov veľa som opatrnejšia
@ann092 asi to bude to, že si prepravu uhradíš a zadáš sama, predávajucej strane už dáš len heslo.