Paci sa vam netflix? Pozeravate tam filmy alebo serialy? Prosim poradte daky dobry film. Dakujem🙂
@zuzana9415 páči sa mi...ale nejak často ho nepozerám. Iba sem tam
Pozeráme prevažne seriály. Momentálne seriál Fauda. Je to pecka! 👍
Nie. :D
@zuzana9415 My tam skoro všetko pozeráme v pôvodnom znení s titulkami.
@zuzana9415 ja milujem seriály s titulkami, človek si skvelo precvičí a zdokonalí cudzí jazyk, s dabingom to už nie je ono ☺️ ale každému vyhovuje niečo iné
my sme teraz skusili HBO, aj Disney a vratili sme sa k Netflixu. Moj muz ma rad horory a fantasy a ja dokumenty
Mne ano, ovladam tri cudzie jazyky, takze netflix vyuzivam aj ako priestor, kde si mozem zdokonalovat jazyky, v slovencine ani v cestine nepozeram prakticky nic.
Mne na netflixe veľmi vadí to, že začnem pozerať seriál a ďalšia séria bude o rok. Poraziť ma s toho ide. Ako je to s dabingom neviem, pozeravam len s titulkami.
Teraz s manželom sledujeme lockwood a spol.....ale tiež ak tam není nič dobré tak sa u nás nezapne aj 2tyzdne...jedine pre deti dáke rozpravky
@zuzana9415 Ja v podstate ani nic ine nepozeram, telku nemame. Pozeravam filmy aj serialy, aj dokumenty. V poslednej dobe sa mi pacia turecke veci - serialy Another Self a The Gift a z filmov napriklad Mucize.
@zuzana9415 prevažne seriály, tých mám na odporúčanie množstvo fakt 😃 čo sa týka filmov tak veľmi malo, takže to ani odporučiť nemám čo