Označovanie kamarátok pod inzerátmi cudzích ľudí

7. sep 2024

inzerat na fb
Preco podla Vas ma tolko zien nutkanie pod inzerat cudzich ludi oznacovat svoje kamosky? Uz sa mi stalo vela krat, ze dam inzerat na fb, a hned tam oznaci jedna zena druhu. Ani jedna sa samozrejme neozve, ze ma zaujem. Ale potom si zaujemci myslia, ze uz to je obsadene, kedze su tam oznacene ine zeny. Mna keby niekto oznacuje pod inzeraty, vadilo by mi to. Da sa predsa aj inak dat vediet kamoske, ze nieco predavaju.

mk1111111111
7. sep 2024

Ani som nevedela, ze sa tam nieco oznacuje. Asi nemas dobru cenu, ked sa nikto neozyva. Ja ak mam zaujem, napisem a hotovo. Mna by nejake oznacenie neodradilo, napisala by som aj tak

autor
7. sep 2024

@mk1111111111 Uz sa mi to stalo naozaj vela krat. Ze pod inzerat oznaci jedna zena druhu

solinkarka
7. sep 2024

oznacuje ju pretoze by ona mozno mala zaujem, nevidim na tom nic zvlastne....ak sa neozve, nema zaujem...posun dalej

jazula
7. sep 2024

Podľa mňa bud iný dôvod, že ti ľudia na inzerát nereagujú. Ak mám o vec záujem, predávajúcemu napíšem bez ohľadu na to, že tam niekto komentoval alebo niekoho označil. Kým je inzerát aktívny, tak píšem.

mk1111111111
7. sep 2024

@jazula ja tak isto, ak mam zaujem, pisem

veronikaszabova
7. sep 2024

Tiez oznacujem kamosku a nie, nie je mi to cudne 🙂 aj ona mna a nevadi mi to