Označovanie anonymných prispievateľov

4. jan 2025

Prečo preboha označujete stále anonymných pisateľov a pisateľky,ako autora so @???
Ste si fakt v živote spätne po sebe neklikli na označeného ??ako fakt?? prečíta si to aj autor samozrejme,ale príde to aj označenému buď autorovi,alebo autorke... Hlavne, že ste múdre ste ako šalamunova ...

A teraz tú o iných starostiach😘

sante81
4. jan 2025

@autorka 🍿

gribka1
4. jan 2025

🤣

lindous
4. jan 2025

Akože chápem, že to je zbytočné a anonymného autora ani ja neoznačujem... ale čo som teraz rýchlo pozrela, používateľ s nickom anonym ani autor tu nie je, takže tieto označenia nechodia nikomu a autorka tu existuje ako neaktívny účet, predpokladám, že ak sem ešte chodí, tak dávno pod iným nickom a tiež tieto upozornenia nechodia nikomu 😅

pribinak
4. jan 2025

@autor 🍾🥂🥂 kľud

lindous
4. jan 2025

Aha, tak predsa len je tu nejaký autor, keď tu vidím to označenie, vyhľadávanie mi ho nenašlo... tak beriem späť... ale predpokladám, že tiež nebude na tomto profile aktívny 😅

enmery
4. jan 2025

Fakt?Uľavilo sa Ti aspoň. Neskutočne podstatná vec hodná založenia témy.😄Vyhrávaš dnešné internety.
@autorka

kitycat
4. jan 2025

Hej, tiez to nechapem, ved to je nejaky neaktivny nick, mozno schvalne od MK zneaktivneny.

A povedz, ked pouzijem @anonym mas specialne upozornenie? 😄

tykat
4. jan 2025

Tak si urob novu registraciu ked ti to chodi 😃

autor
4. jan 2025

@kitycat žiadne,,ani špeciálne 😅

ukgirls
4. jan 2025

@autor niekto oznavi ako autor a niekto @anonym preco? lebo v jednom prispevku napise nieco konkretnej osobe a hned na to chce odpovedat autorovi aby vedel kt cast patri komu .. niekto nechce pisat kazdej vo fore -napise len autorovi co si mysli a tym to hasne-reto ho oznaci ... a tiez preto lebo to ide a da sa to .. je taka moznost tak preco nie... ak sa ti nepaci je este moznost ,ze sa nebudes schovavat za anonymitu uplnu,ale napises pod svojim nickom alebo este lepsie-odides z kopna a budes mat hned menej starosti

t1nusa
4. jan 2025

mať tvoje problémy…

zooeynka
4. jan 2025

Autorka je anonymne hustaaaa, hubata, mudra a horkokrvna. V realite(alebo aspon pod svojim nickom) by bola mozno normalna a mila. Caro anonymity, zastekam si, ponadavam, vypustim paru a idem spat 🙂

martinkatinka
4. jan 2025

A preco ta to tak trapi?

autor
4. jan 2025

@zooeynka presne tak!! bola som si vedomá , že žalúdok mi vyčistia hneď tí milí ľudia, čo vyskakujú pomaly z chladničky a prečo anonymne?aby som ti pred spaním zdvihla tlak😅
@martinkatinka vôbec ma to netrápi,, skôr je to trápne

niekto2hy
4. jan 2025

@zooeynka Mozno je hladna... odporucam @ a dobru chut.😎

autor
4. jan 2025

@zooeynka a druhá vec,ty nie si vôbec anonym,ty si iba pár písmenom,z ktorých sa dá vyčitať meno,priezvisko,adresa,rok a miesto narodenia 😅😅 tiež si hustý a nevrlý anonym skrytý za pár písmen

zooeynka
4. jan 2025

Asi autorka menstruuje...chudaci ludia v jej blizkosti, ak je taka mila aj na nich ako na ludi tu, tak amen tma ;)

zooeynka
4. jan 2025

@niekto2hy hladna, rozhadzane hormony alebo len celkovo nestastna. Lebo mentalne zdraveho cloveka nevytaca ako niekto oznacuje v diskusii ineho uzivatela. Well....

svetlonos
4. jan 2025

Az škoda odpovedať 😘 Ale predsa! Gratulujem ti, zakladateľka témy, ktoré peknému pohodlnému životu bez vážnejších problémov. Si šťastný človek, uz si to len treba uvedomiť. Som zvedavá, či toto napadne človeka, ktorý má zdravotné ci iné vážnejšie problémy. Trebars muza kretena, chore deti, nevie nájsť prácu...

autor
4. jan 2025

@zooeynka na ľudí?? vidíš ľudí?ja vidím iba písmenka, skôr ty mi prídeš taký chodiaci uzlik nervov

autor
4. jan 2025

@svetlonos 🙈🙈s ty máš trebárs vešteckú guľu všakže?

autor
4. jan 2025

Nečakala som, že toľkým stúpim na otlak.
Ale prečo hneď urážky?

saraxyz
4. jan 2025

Môžem sa opýtať? Keď dám odpovedať Tebe ako autorovi témy, v ak v upozorneniach vidíš, že som Ti odpovedala, alebo vidíš iba to, že som komentovala? Ďakujem za odpoveď 😉

autor
4. jan 2025

@saraxyz kým nerokliknem tému, nevidím nič,anonymnom upozornenia asi nechodia

saraxyz
4. jan 2025

Ďakujem 😉

mk1111111111
5. jan 2025

Ja som asi mimo. 🤔🙄 Vo co gou?

svetlonos
5. jan 2025

Nie nemám vestecku guľu. Ale je logické, co som napísala. Mna napriklad vytacaju niektoré zdrobneliny, ale ze hrone! Ale nezakladá o tom tému 🙂
Vyššie napísané ti píšem v dobrom a zlom vlastných skúseností. V časoch, keď som v živote riesila problemy, ma ani nenapadlo prvotiny ake riesis ty tu. A to je dôkazom, že viac menej extra vážne problémy nemáš 😉.

laila22
5. jan 2025

Mňa napadlo pomenovanie pre.... Ale to by ma hned zablokovali...

pe_mi
5. jan 2025

Označujeme ,aby v diskusii bolo jasné ,že neodpovedám inej osobe, ako autorovi.lebo pripisujú do témy aj iné nick-y.
Čo je na tom divné?aby z voleja bolo jasné,že odpovedám zakladateľovi témy a nie tretej ,štvrtej pripisovateľke k téme.

123profil321
5. jan 2025

@saraxyz keď založíš tému anonymne a niekto dá do nej odpoveď, príde ti upozornenie. V znení, napr. že 123profil321 pridala príspevok do diskusie s názvom...