Ahojte, Chcela by som Vam dať odporúčanie na OWLET zázračnú ponožku. Je to niečo úžasne. Ako matka synčeka s chorým srdiečkom neskutočne oceňujem. Tým, že ponožka je na nohe nemôže sa stať že dieťa “odíde” z monitoru dychu a bude zbytočne alarmovať. Všetko môžete vidieť v telefóne. Dokonca netreba stále ponožku kontrolovať. Upozorní vás pokial je zle zapnutá, pohne sa prípadne by si ju dieťatko dalo dole. Spánok bez strachu je na nezaplatenie. Meria všetky dôležité funkcie tepovú frekvenciu, hladinu kyslíku -nepotrebujete oxymeter, ktorý synček napríklad už odmietal. Zaznamenáva spánok dieťatka , čo je obrovská výhoda. Nepotrebujete ďalšie aplikácie pokial chcete sledovať spánok dieťatka a zapisovať prebudenie a to , že opäť zaspí, ponožka to vyrieši za vás. Rýchlo sa nabíja a aj dlho vydrží. Aplikáciu v telefóne mám stiahnutú aj ja aj partner co je veľká výhoda. Nemusíme riešiť žiadne odinštalovanie aplikácie keď náhodou odbehnem z domu. Dokonca vďaka externej nabíjačke vie ponožka s nami cestovať a počas horších dní nám pomahat aj vonku. Je pohodlná a dieťatko neobmedzuje. My sme neskutočne vďační za tento dar, ktorým je OWLET. Dakujeme.
@mergime prosim vas ako ju pouzivate vonku bez wifi a bez elektrickeho pripojenia stanice? Alebo kam zapojite tu stanicu? Powerbanku nam vypina ma to slaby odber