Ahojte,
o mesiac nastupujem do nemocnice na prax a potrebovala by som si zohnať oblečenie. Neviete mi poradiť nejaký overený eshop, ktorý nie je príliš drahý? Zatiaľ som našla len také, kde nohavice stáli cca 30€, blúzky 20-30€, čo mi príde celkom dosť, keďže budem potrebovať aj viac ks.😓
Ďakujem za tipy.😊
Vies....pokial kupis zly material,2-3,x vyperies a osyanu zmolky,ci inak sa znehodnoti....velmi neusetris.
aku velkosť potrebuješ?sestra či medik?
Ja som mamine objednávala z perličky ale teda ceny sú tam asi také ako píšeš, ale mamina si nevie vynachváliť, a btw erarne nechceš ci nemocnica neposkytuje?
@viestta @merlinja ďakujem vam.🙂
@terezka1947 Tak zasa nehladam uplne najlacnejsie a nekvalitne, ale ked si vezmem do uvahy, ze mi bude treba viac ks, tak je to dost celkom.🤦🏼♀️
@janinah S/M, medik.
@aurorastone ďakujem🙂, nemocnica neposkytuje. O Perlicke som pocula.. a ako vidim, tak asi budem musiet siahnut do vrecka, tak snad to aspon bude stat za to.
zas ono sa to nepreháňa,kúp si biele tričko nemusí byť zdravotnícke a biele nohavice...
Na fb Meme zdravotnicke oblecenie.
Inak, ja som si este ako medik kupovala biele gate v teily weil a k tomu obyc biele tricko.
@zenazaba dakujem pekne.🙂
Aj v Lidli zvyknú mať oblečenie pre zdravotníkov, ale len ked je v letáku, nie stále.Ja som v lekárni nosila akékoľvek biele gate, nie len zdravotnícke.