Oplatí sa Netflix?

29. okt 2023

Áno alebo nie? Oplatí sa? V čom sa líši cena? Prihlásim to na stránke, bude mi chodiť faktúra? Zrušiť to môžem hocikedy? Aj po mesiaci? Aj opätovne založiť? Diky za reálne skúsenosti 👃👃

zmrzlinka2021
29. okt 2023

Nám sťahujú pravidelne z účtu. Za tú cenu sa to oplatí a hlavne trénujes angličtinu.

t1nusa
29. okt 2023

za mňa bezkonkurenčne najlepší 😊 rozdiel ceny predplatného si vieš pozrieť priamo na stránke, platba sa sťahuje automaticky v daný deň v mesiaci, faktúra nechodí, predplatné môžeš kedykoľvek zrušiť aj obnoviť

jj298
29. okt 2023

Ano oplati. V telke vlastne pozerame uz len duel a sportove prenosy😀

sofinka1301
29. okt 2023

Ja som ho tiež kupila ale ma sklamalo to ze velmi vela filmov je v anglictine a pri dvoch mensich detoch fakt nestiham sledovat film a citat titulky...

konikmodry111
29. okt 2023

Ano oplati, my mame už asi 10rokov

janagem
29. okt 2023

Úprimne? Mne sa neoplatí 😂 fungujem tak že keď viem že vyšiel seriál netflixovy čo sa mi páči tak na mesiac si ho zaplatím a potom pozerám a občas nájdem aj niečo ďalšie c má Bavi ale po mesiaci ho zrušim. Podporím tvorcu a stačí 😂

Ale ja zasa celkovo malo pozerám filmy a seriály tak možno preto, a tie čo ma bavia Netflix nemá/nemal. A keď ich dal už som ich videla 12x.

petamich
29. okt 2023

my mame zaplatene viacere streamovacie sluzby a Netflix vyuzivame najcastejsie

mamamasama
29. okt 2023

Mala som HBO, Disney+, Amazon prime, aj Apple TV a vždy nakoniec skončím pri Netflix.

chvostik1
29. okt 2023

Oplatí ako oplatí. Ak si veľký sledovač filmov a seriálov, veľmi rýchlo sa ti "opozerá" pretože novinky nepridávajú až tak často a sú v malých "dávkach".

Za mňa je najväčšie negatívum Netflixu (či už pre dospelých alebo deti), že nie všetko tam máš s českým alebo slovenským dabingom aj keď ten film či rozprávka dávno nadabované sú. Toto mňa osobne dosť mrzí (všimla som si to aj pri filmoch starších ako 10r). Pri novinkách mi originál neprekáža.

Ale v konečnom dôsledku je to fajn. My máme tých streamovacích staníc predplatených viac (aj kvôli deťom), takže si to striedame a je to super.

januelik
29. okt 2023

mame a nevyuzivame, mozno tak raz za mesiac, viac ide u nas Disney, Viki rakuten, HBO max

kacena4
29. okt 2023

@sofinka1301 filmy si vies prehodit do anglictiny bez problemov, je tam vacsinou na vyber viac jazykov

marca12
29. okt 2023

Netflix je super v tom,ze si mesiac predplatis,pozries,co ta zaujima a mozes zrusit. Znova ked budes mat chut nieco pozerat,mozes znova obnovit predplatne. Ja to tak robim. Telku ja malo pozeram,ale ak nieco dobre vyjde,predplatim,pozriem a popozeram uz aj ine a zrusim predplatne. Potom prejdem na inu sluzbu,tu mam tiez chvilu a potom zrusim. Takto to tocim dookola,hlavne v zime. V lete ja telku vobec nepozeram. Celkovo pre mna netflix nie je. Maju dobre dokumenty,niektore filmy su tiez fajn. Ale podla mna je to tak sluzba pre nast rocnych. Tie filmy su niektore ozaj des. No na druhej strane sa mi paci mix filmov,serialov poukazujuce na celospolocenske problemy.

autor
29. okt 2023

Diky baby a to konto zakladam priamo na stránke netflix.com cez moj mail ? A tam je potom aj možnosť zrušiť ? Napr keby na december nechcem stačí zrušiť k 30.11. alebo je tam nejaká výpovedná doba? Opätovne na ten istý mail znovu založim? Ktorý máte v čom sa to líši sú 3 úrovne.....

jaska25
29. okt 2023

O2 dava Netflix k pausalu zadarmo. Ja ho takto vyuzivam uz vyse polroka, odkedy ma O2 tuto akciu. Zalezi vsak ci mas O2 ako operatora.