Oplatí sa ísť na Cosmos discovery?

27. jan 2023

Ahojte, boli ste na cosmos vystaveni? Ako sa vam pacilo. Oplati sa ist?

Dakujem

araavdva
27. jan 2023

bola som s dcerou. Ona bola nadšená, ale ona vesmír rieši od troch rokov cca. Takže vedela o čom to je. S deťmi čo netušia o čo ide by som nešla podľa by sa nudili. Ak ich to však zaujíma a baví tak výstava je super. Behali sme tam dve hodiny a dcera by aj viac ale už sme museli isť.

autor
27. jan 2023

@araavdva super dakujem! My sme vesmir fanatici, tak snad bude fajn! 🙂

autor
27. jan 2023

@araavdva este sa opytam, je tam aj kamen z mesiaca, ktoreho sa mozeme dotknut?

araavdva
27. jan 2023

tak to by sa vám malo páčiť. Dotknúť sa ho nemôžte je pod sklom.

autor
27. jan 2023

@araavdva dakujem 🙂

jana_eyre_2
27. jan 2023

My sme boli s deckami a bolo to fajn, pekná atmosféra a zaujímavé.. podľa mňa ak dieťa zaujíma vesmír, tak sa to určite oplatí..

Naopak moc neodporúčam planetárium v Hlohovci.. to ma dosť sklamalo, boli sme tam minulú sobotu a teda bol to "zážitok" 😳 ale to je len taká nevyžiadana vsuvka...

autor
27. jan 2023

@jana_eyre_2 o tom som nepocula. Preco sa ti nepacil?

zuzikak
27. jan 2023

vystava je uzasna a krasne spracovana Mam deti 8 a 10. Je dobre nainstalovat apku aby mohli pocuvat vyklad. Je tam aj detska verzia. Je to spravene profesionalne a hoci vas mozno prve 2 miestnosti bavit nebudu, tie dalsie ano. Aj fotit mozete 🙂 Inak mozte sa prejst aj cez MIR ale tu upozornujem, ze ak mate problem s vertigom alebo problem s rovnovahou tak sa mozete citit divne. Ja som len vosla a vysla. Mozog mi nevedel spracovat to, ze stojim rovno a vidim vsetko na sikmo 😀 - tak to treba len rozdychat. Mnohym to nevadi, no mne vadilo. Inak vsetko super. Aj strava kozmonautou, aj male ukazky na obrazovkach, aj popisy ci realne lunochody a pod. Clovek sa vela nauci, vela sa dozvie.

jana_eyre_2
29. jan 2023

Prepáč uplne som zabudla odpísať na tvoju otázku.. pán ktorý to prezentoval bol veľmi zvláštny, podľa nás opitý a bolo to cele zle zvládnuté.. ani premietaný film.nebol zaujímavý, pochádzal ešte z čias minulých..