Online nákupy Tesco

alofinka
21. feb 2023

Využívate niekto online nákupy potravín Tesco? Ja neviem čo je na tom také divné, ale keď mi príde tesco kuriér s nákupom, všetci sa v robote smejú, normálne si objednám zeleninu, ovocie, papier, syry ... stojí to okolo 3 eur, donesú mi to ku dverám,zaplatím kartou, všetci že aká moderna žena a tak a úškrny, čo je na tom smiešne, že už nejdem do kauflandu alebo tesca, cesta tam cesta nazad, parkovanie, čas, kupim aj to čo som nechcela mne to príde super za 3 eura, všetkým to je divné a chodia fyzicky nakupovať

petamich
21. feb 2023

neviem odkial si ale u nas v BA je to uplne bezne a nikto sa nad tym nepozastavuje a to tu okrem Tesca mame, Wolt, eDeliu, Lunys...a x dalsich

ja objednavam pravidelne, lebo s malym velky nakup nespravim, ked ide muz tak, nemam mentalnu kapacitu na instrukcie, v ktorom regale to najde alebo mu spisat zoznam aj s fotkami 😂 takto si to v klude vyklikam, ked maly spi a Wolt mi to do 30 min. prinesie (Tesco teraz menej objednavam)

nic divne na tom nejde, divni su oni

alofinka
autor
21. feb 2023

@petamich okres Čadca a chodí mi to tu do roboty lebo do nás v dedine to nedovážajú

blog_betka
21. feb 2023

@alofinka u nás to nefunguje

pondelok01
21. feb 2023

@alofinka ja tak objednavam uz dva roky, a nevieme si to s muzom vynachvalit, tolko usetreneho casu a energie. Ked je to druhym u vas smiesne a nemaju zaujem, pre teba lepsie, aspon mas vzdy volny termin na dovoz aj ked si spomenies neskoro.

alofinka
autor
21. feb 2023

niektorí o takom niečo u nás ani nepočuli preto sa čuduju, v pohodlí doma si to naklikám alebo v robote, v kľude

alofinka
autor
21. feb 2023

a smejú sa mi všetci že som strašne moderná

letfenixa
21. feb 2023

@alofinka to je také typické pre Kysuce, vysmievat sa z inovacii, modernizacie. Ignoruj ich.

divokykonik
21. feb 2023

Ja tiež niekedy využívam možnosť online nákupu, však na to to slúži, aby sa človek nemusel trepať do obchodu medzi kopu ufrflaných ľudí a tak ďalej. 😂 Neriešila by som blbé reči. 🙂

liz_lemon
21. feb 2023

nechapem, ze sa nad tym vobec zamyslas, co si ini myslia, nech si myslia co chcu, a ty im mozes na oplatku povedat, ze aki su zastarali, ze zostali trcat v minulom storoci

viestta
21. feb 2023

@alofinka no tak si moderna. Co oni nie su. Bud sama na seba hrda, ze neotrocis v nakupakoch ale vyuzivas to co ti moderna doba poskytuje. Ja by som sa na take reci uplne vykaslala, vsak reci sa hovoria a chlieb sa je. A za druhe: Blbi lidi, taky lidi.

zenulkaaa
21. feb 2023

Skor ti tvoji kolegovia su divni 😄😄😄😄. My bezne do prace objednavame donasku potravin, aj domov som uz niekolkokrat objednavala. Za mna super vec, by som sa na tvojom mieste uskrnala ja, a kolegom opakovala, ze kolko casu si usetrila a mozes po praci ist rovno domov a nemusis sa motat po obchodoch 😄

nelca84
21. feb 2023

@alofinka mas cudnych kolekov, v dnesnej dobe to nie je nic vynimocne, vsetko sa nakupuje online

drahomirrra
21. feb 2023

@alofinka Uplne normalne. Byvam v dedine a ked to susedia videli, o par dni uz bol Tesco kurier aj u nich 🙂 Takze uplna pohoda.

skeblicka77
21. feb 2023

Ja si najradšej nakúpim fyzicky v obchode, ale využijem občas aj Tesco on-line. Vždy to záleží od toho, aké deti mám doma. Môj muž pracuje na turnusy, čiže niekedy nevyhnutnosť pre mňa. Ale rada robím aj v DM expresnú objednávku, všetko nachystajú, nemusím ani motor vypnúť 🙊, naložím nákup a idem ďalej. Je to úplne normálne a v dnešnej dobe bežné

kacernakokse
21. feb 2023

Nechcem nijak uraziť Kysuce, ale povedzme si narovinu. Ľudia riešia druhých ľudí a tí ľudia z toho majú potom mindrak, že ich niekto rieši lebo robí niečo inak. V Čadci som chvíľu žila s občas mi toto prišlo ako úplny prepal. Vykašli sa na to, oni strácajú čas v obchode a sere ich to, lebo reálne to nerobia radi, potom príde niekto, kto nie je zgrlavy dať tri eurá za dopravu a namiesto toho aby si z toho zobrali príklad, že mohol by som to občas aj takto urobít a ten čas využiť lepšie, ťa ohovoria, lebo ti chcu dať nepriamo najavo, že sú lepšie ako ty pretože sa narobia viac. Vidíme to tu na koňovi dosť často. Ženské sa idú predbiehať, ktorá sa viac nadrie aby dali dole tu, ktorá si najala upratovačku do dvojizbaku, pretože oni samé zvládajú celé hospodárstvo a štyri deti. Neviem či máš deti, ale možno im skús nabudúce povedať, že namiesto toho aby si chodila po supermarketoch, vezmeš radšej deti niekde, kde si to užijú a tie ich môžu znudene chodiť vedľa košíka.

siska25
21. feb 2023

@alofinka ja tiez vyuzivam tesco donasku, aj dnes cakam🙂. My sme zacali, ked sa nam narodilo stvrte dieta, bol covid, online vyucovanie a do obchodu sme nestihali. Za mna super vec, vzdy tak spravim obrovsky nakup a nemusim sa s tym natahovat ja( pri 6 ludoch v dome sa toho pomina). Teraz uz vyuzivam len obcas, ked su deti chore a nemam ako nakupit. Skoda, ze tuto sluzbu neponuka aj lidl alebo kaufland....

simca06022011
21. feb 2023

Ja to tiez vyuzivam a neriesim kto si co povie, nech si ini pre mna za mna stravia v obchode hodiny a nadrapuju sa. Mne to donesie domov (dnes rano o 8mej mi nahadzal veci ), vylozim do skrine, ziadna logistika nutna, ziadne vykladat, uctovat, blokovat (v tescu este aj ked si vezmem ten poondiaty skener, urobim nakupy rovno do tasiek, ako na nervy VZDY mi pri samoobsluznej vyjde kontrola nakupu a nie par poloziek, vsetkeho, cize mi to rozbombarduju a cakam a ukladam znova...). Potom si nakupujem male veci ked mi treba, DMko, a nevlacim veci ako flase, muky, cukor a atd.. proste vsetko tazke a vela, co kupujem do spajze, aj v lete napoje atd, dotrepe tesco. Mame som to poradila, nech si to objedna do prace, hodi do auta a vybavene.. ale teda tiez sa okuna, a ocami gula.. to je ako pred rokmi vozenie sa taxikom, niektorym ludom je to kralovske, cudne, hanbia sa... a aj vysmievaju. No vsak, kto chce nech aj pesi chodi, co mna po tom... ked som si prve razy mala volat taxik, vzdy mi to vdaka tymto reciam bolo blbe a trapne... potom som nad tym mykla rukou. Uznala uz aj moja mama, ktoru som na flakacky zobrala taxikom, ze to ma nieco do seba ako ked niekto chce pobehat mesto a musi sa hore dole vracat kvoli autu a bud sa nachodi, labeo musi preparkovavat ale vyskocim na jednom konci pobeham, dam obed, vybavim co to a naskocim na dalsom konci a idem domov (na druhej strane priebezne odkladanie tasiek nehrozi :DDDD )
hocico co mi zjednodusi zivot, rada uvitam, fakt napr v tescu som stravila vela krat aj hodinu a potom este pokladne. A co este ine obchody... jedine co ma vytaca, ze kupony viem pouzit iba osobne v obchode.

simca06022011
21. feb 2023

@skeblicka77 napr v dmku to nemam rada, lebo si rada popozeram co maju :DDD a dodanie domov maju katastrofalne nespolahlive a dlho to trva. Den dva by som prezila, ale tyzden, dva tyzdne...

danica2711
21. feb 2023

nevšímaj si "kopaničiarske" názory, teš sa z času, ktorý si takým nákupom získala. Ja tieto služby využívam tiež, odkedy existujú a je to super. Tiež som zažila pohŕdavé pohľady a poznámky "to si nevieš nakúpiť sama?" (a to v BA...), ale bolo mi to jedno. Podobnú situáciu som zažila, keď som si ako prvá široko-ďaleko kúpila umývačku riadu (tá lenivá si nedokáže umyť ani riad sama a podobné perly ducha) a dnes je umývačka už samozrejmosť

skeblicka77
21. feb 2023

@simca06022011 preto robím už len expres objednávku, tiež mi raz meškala viac ako týždeň a ja som potrebovala mlieko, ktoré bolo v objednávke.

ankare
21. feb 2023

@alofinka vyser na druhých, super to robíš! Ja tiež nad tým rozmýšľam, lebo nakupovať s 2 malými deťmi je održku.

simca06022011
21. feb 2023

@danica2711 jaaaj o umyvacke pocuvam doteraz :DDDD nemusim vraviet od koho... koho mamicka v pohode umyva rucne riad, a vyvaaara denno denne :DDD vsak nech.. :D ucty za vodu a elektrinu priiiidu...

monicka144
21. feb 2023

Svokor tak nakupuje pravidelne a poviem ti, som rada. Lebo objedná si čo chce, kedy chce a už sa to tak nejak naučil. Uľahčil to ako sebe, tak aj nám. Niekomu to proste takto vyhovuje viacej, ako keby mal chodiť priamo po obchodoch. Nevidím na tom nič zlého

loldi2
21. feb 2023

A prečo vlastne nie. Napríklad cez koronu som tak nakupovávala aj ja a vyhovovalo mi to, keďže som sa nemusela zbytočne špacírovať po obchode a dá sa povedať, že som nakúpila len to, čo som potrebovala, žiadne zbytočnosti, čo som len tak v predajni našla

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz