Odstránená žiadosť o priateľstvo na Facebooku odosielateľom

lulu369
3. sep 2024

Dobrý večer, už 3 roky bývame v našom vysnívanom dome (aspoň som si to myslela). Máme problém so synom susedov. Asi pol roka potom čo sme sa nasťahovali našej dcére volal 60-krát za hodinu. Samozrejme sme to riešili, no pokoj bol cca mesiac. Po mesiaci ju začal sledovať, presnejšie sledoval naše tri deti, dokonca nemal problém sledovať aj mňa. Prvý výstup ohľadom sledovania sme mali pred 2 rokmi. Teraz 2 týždne dozadu znova sledoval mňa s dcérou, dokonca na mňa slovne zaútočil. Dnes poslal na Facebook žiadosť o priateľstvo dcére a vzápätí ju hneď zrušil. Chcem sa spýtať či sa to dá nejakým spôsobom dokázať,ďakujem.
Viem, že väčšinu z vás ako prvé napadne prečo sme to neriešili cez políciu - sused je policajt na kriminálke, suseda civil pracujúci na krimanalke. Mladého (19. ročný) v kuse ospravedlňuje s tým, že je iný, že ho treba brať z rezervou.

monicka987
3. sep 2024

@lulu369 urobit screen shoty zakaždým keď posle žiadosť, a ja by som ho blokovala zákazdym … asi si ho čo najmenej všímať vonku a davat na všetkých doma pozor…potom polícia ale skusit ísť do iného mesta to nahlasit

solange7
3. sep 2024

@lulu369 mas niekde evidenciu, ze jej volal 60 krat? Ak ano, treba si spravit screen.
To je jedno, ze rodicia pracuju na kriminalke. Tym horsie pre nich. Kludne sa s nimi porozpravaj ci chcu aby si ich navsivila na pracovisku. Ked tvrdia ze je iny, tak nech ti dopodrobna vysvetlia ako je iny, ked uz nacinaju temu o jeho inakosti.

jomarch
3. sep 2024

@monicka987 to nepomoze, miestne neprislusna policia sa tym zaoberat nebude, moze prijat trestne oznamenie, ale kvoli miestnej prislusnosti to odstupi na ten utvar, kde sa toto realne deje....

koticka
3. sep 2024

@solange7 stačí si zájsť ku operátorovi o výpis volaní … tam by to malo byť

tykat
4. sep 2024

@lulu369 vysnivany dom by mi za to nestal, zvazila by som prestahovanie. Tato susedova "inakost" nemusi dopadnut dobre.