Som maniak do knih a stale si kupujem nove alebo citane z bazarov,antikvariatov. Preto hladam aj moznost stiahnut zdarma aspon obcas. Zaujala ma spisovatelka Vi Keeland posledne som citala Sef a Krasny omyl. Pripadne,ak mi viete odporucit podobne z tohto zanru.
Ja mám tiež rada historické love story 🙂 a u nás v obecnej knižnici toho majú fakt málo
na stiahnutie sú na uloz.to, je ich dosť, ale skoro všetky v češtine
stačí tam zadať autora a ebook, pdf... tak rôzne
ja z historických čítavam mary balogh, johanna lindsey, sabrina jeffries, lisa kleypas, jane feather, julie garwood...
@unicornlady anooo Johanna Lindsey je top
@marca12 Existujú aplikácie na sťahovanie kníh, skús si dať do vyhľadávača. Mnohé ponúkajú aj knihy zdarma. A aj pri tých platených býva ukážka zdarma a tie ukážky bývajú aj dosť dlhé, takže vieš posúdiť, či Ťa tá kniha zaujala a kúpiš si (väčšinou to bývajú "smiešne" sumy), alebo nie. Treba aj častejšie pozerať, lebo niekedy dajú zdarma knihu, za ktorú sa predtým platilo.
kukni si na dailylit.com , ci tam nieco najdes.
Na ulozto je veľa kníh zdarma
Baby, ak sa sem môžem votrieť. Aké máte čítačky? Ja čítam z mobilu, ale moje oči trpia. Rada by som niečo lepšie 🙂
ja zvyknem z notebooku čítať, že si to convertujem do pdf, znížim svietivosť a tak. najradšej mám normálne knihy, ale tak keď človek nie je milionár :D a niektoré napr. na pokračovanie, ak vyšli len v češtine, tak na nete sú
My používame doma "Kindľu". Syn sťahuje o dušu. Ja v poslednej dobe počúvam audioknihy z audioknihy-online.cz. Trvá síce dlhšie, než si to človek vypočuje, ale môžem sa popritom venovať inej práci.
Super téma, aj ja som maniak, sťahujeme z ulozto, no často si kúpim knihu cez aplikáciu Audioteka, mám pocit, že treba podporiť aj autorov aj tých, ktorí knihy nahovoria, veľmi od toho závisí kvalita počúvanej knihy
@ateragram Dobrý deň môžem poprosiť aj ja?
@lenkabodnarikova posli mi.mail do spravy
@lenkabodnarikova posli mail
.
Poraďte, čo dobré ste čítali z ulozto?
https://www.databazeknih.cz/eknihy-zdarma-ke-st...
Tu su daju tiež nejake stiahnut zadara, len v češtine. Inak tiez stahujem z uložto.
teraz som napr. na uloz.to našla o hygge štýle román Kavárna v Kodani- Julie Caplin (škoda, že to nie je slovensky, ale tak aj česky sa dá)
Ebookforum.sk a xtrance, tam je milion knih
@unicornlady jej knihy su moje velmi oblubene, mam dve doma od nej a objednavam dasie dve.
@unicornlady kaviaren v Kodani mam v SK. Poslem ti?
vďaka 🙂
.