Odkiaľ sťahujete zdarma knihy?

marca12
23. feb 2021

Som maniak do knih a stale si kupujem nove alebo citane z bazarov,antikvariatov. Preto hladam aj moznost stiahnut zdarma aspon obcas. Zaujala ma spisovatelka Vi Keeland posledne som citala Sef a Krasny omyl. Pripadne,ak mi viete odporucit podobne z tohto zanru.

doli11
23. feb 2021

.

milka456
23. feb 2021

@marca12 ahoj ja som tiež maniak do kníh veľmi rada čítam historické romány lenže ja si nemôžem dovoliť kupovať a preto som v knižnici častejšie ako by som mala byť.
No ale vôbec som nevedela že sa knihy dajú aj sťahovať ak sa tu niekto nájde a poradí budem veľmi šťastná.

unicornlady
23. feb 2021

Ja mám tiež rada historické love story 🙂 a u nás v obecnej knižnici toho majú fakt málo

na stiahnutie sú na uloz.to, je ich dosť, ale skoro všetky v češtine
stačí tam zadať autora a ebook, pdf... tak rôzne

ja z historických čítavam mary balogh, johanna lindsey, sabrina jeffries, lisa kleypas, jane feather, julie garwood...

ateragram
23. feb 2021

@marca12 posli mi tvoj mail. Poslem ti nejake knihy

milka456
23. feb 2021

@unicornlady anooo Johanna Lindsey je top

milka456
23. feb 2021

@ateragram dobrý deň môžem pekné poprosiť aj ja ?

h2
23. feb 2021

@marca12 Existujú aplikácie na sťahovanie kníh, skús si dať do vyhľadávača. Mnohé ponúkajú aj knihy zdarma. A aj pri tých platených býva ukážka zdarma a tie ukážky bývajú aj dosť dlhé, takže vieš posúdiť, či Ťa tá kniha zaujala a kúpiš si (väčšinou to bývajú "smiešne" sumy), alebo nie. Treba aj častejšie pozerať, lebo niekedy dajú zdarma knihu, za ktorú sa predtým platilo.

leuchtturm
23. feb 2021

kukni si na dailylit.com , ci tam nieco najdes.

sissy27
23. feb 2021

Na ulozto je veľa kníh zdarma

ateragram
23. feb 2021

@milka456 posli mi mail

wudz
23. feb 2021

Baby, ak sa sem môžem votrieť. Aké máte čítačky? Ja čítam z mobilu, ale moje oči trpia. Rada by som niečo lepšie 🙂

ateragram
23. feb 2021

@wudz ja mam Pocket book

unicornlady
23. feb 2021

ja zvyknem z notebooku čítať, že si to convertujem do pdf, znížim svietivosť a tak. najradšej mám normálne knihy, ale tak keď človek nie je milionár :D a niektoré napr. na pokračovanie, ak vyšli len v češtine, tak na nete sú

trema
23. feb 2021

@wudz ja mam kindle, ale citam aj na mobile, nastavim si rezim čítanie, to mi urobi take zlte stranky a oci mi to netaha

h2
23. feb 2021

@wudz Aj ja mám Pocket Book:

vulka
23. feb 2021

My používame doma "Kindľu". Syn sťahuje o dušu. Ja v poslednej dobe počúvam audioknihy z audioknihy-online.cz. Trvá síce dlhšie, než si to človek vypočuje, ale môžem sa popritom venovať inej práci.

darci17
23. feb 2021

Super téma, aj ja som maniak, sťahujeme z ulozto, no často si kúpim knihu cez aplikáciu Audioteka, mám pocit, že treba podporiť aj autorov aj tých, ktorí knihy nahovoria, veľmi od toho závisí kvalita počúvanej knihy

lenkabodnarikova
23. feb 2021

@ateragram Dobrý deň môžem poprosiť aj ja?

ateragram
23. feb 2021

@lenkabodnarikova posli mi.mail do spravy

lubkam
23. feb 2021

@ateragram môžem i ja poprosiť? ďakujem

ateragram
23. feb 2021

@lenkabodnarikova posli mail

ateragram
23. feb 2021

@lubkam posli.mail

rychenza
23. feb 2021

.

mmmonika
23. feb 2021

Poraďte, čo dobré ste čítali z ulozto?

stefi_k
23. feb 2021

https://www.databazeknih.cz/eknihy-zdarma-ke-st...
Tu su daju tiež nejake stiahnut zadara, len v češtine. Inak tiez stahujem z uložto.

unicornlady
24. feb 2021

teraz som napr. na uloz.to našla o hygge štýle román Kavárna v Kodani- Julie Caplin (škoda, že to nie je slovensky, ale tak aj česky sa dá)

trema
24. feb 2021

Ebookforum.sk a xtrance, tam je milion knih

marca12
autor
24. feb 2021

@unicornlady jej knihy su moje velmi oblubene, mam dve doma od nej a objednavam dasie dve.

ateragram
24. feb 2021

@unicornlady kaviaren v Kodani mam v SK. Poslem ti?

unicornlady
24. feb 2021

vďaka 🙂