Ahojte,
prosím viete mi niekto poradiť - odhlásila som sa z facebooku s tým že som sa išla znovu prihlásiť, ale neviem heslo....facebook mi ponúkol iba možnosť poslať 6 miestny bezpečnostný kód na email, čo som urobila ale doteraz mi žiaden kód neprišiel, pozerala som aj v spame....skúšala som sa prihlásiť cez tel.č.ale tam mi nabehla akási pani ....prosím viete mi niekto poradiť? Ďakujem pekne.
To aj mne sa minule stale, ale nastadtie som bola prihlasena aj cez pocitac/kedze sa nikdy neodhlasujem/ a ono to tam prislo do upozorneni a cez to som sa potom prihlasila.
Tiez somsi davala velakrat posielat na email a nic neprislo ani raz.
Ak si mala uložené heslo tak by si ho mala mať uložené v prehladaci
Aj mne sa to stalo. Ani za svet som sa nemohla prihlásiť. Ani email mi neprišiel. Nakoniec tam bolo že poslať údaje a do troch dní mi to opravili úplne.
@tatiana149 kde si mala tú možnosť poslať údaje? mne ponúka iba zadať 6 miestny bezpečnostný kód, ale ten nemám keďže mi naozaj nič do e-mailu nerpišlo...na nervy fatk....
@mimusina niekde som našla pomoc. Ale určite som to nemohla nájsť hneď
AKÁ PANI SA TI ZOBRAZILA? to bola otázka už položená. Ak sa ti zobrazuje nejaká iná pani pri pokuse prihlásiť do tvojho účtu, tak to si sa neodhlásila. To ti predsa hackli účet a zmenili. Toto sa stáva bežne.
@barbarelle a čo ďalej???
možno si sa registrovala s iným emailom a heslo prišlo na ten email?
aká pani kde ti nabehla? nechápem