Odhlásila som sa z Facebooku

mimusina
15. nov 2024

Ahojte,
prosím viete mi niekto poradiť - odhlásila som sa z facebooku s tým že som sa išla znovu prihlásiť, ale neviem heslo....facebook mi ponúkol iba možnosť poslať 6 miestny bezpečnostný kód na email, čo som urobila ale doteraz mi žiaden kód neprišiel, pozerala som aj v spame....skúšala som sa prihlásiť cez tel.č.ale tam mi nabehla akási pani ....prosím viete mi niekto poradiť? Ďakujem pekne.

rozculena
15. nov 2024

možno si sa registrovala s iným emailom a heslo prišlo na ten email?
aká pani kde ti nabehla? nechápem

mimusina
autor
15. nov 2024

@rozculena uz som skúšala aj to - iný email nič - divné je že naozaj žiaden kód neprišiel - pamätám si že som sa takto odhlásila a ten kód naozaj prišiel teraz nie.....

rozculena
15. nov 2024

@mimusina no teraz si spomínam........pred časom som tiež mala problém,a na email mi nič neprišlo,ale ja mám FB spojený s IG a prihlásila som sa nejako cez IG

x_mery_x
15. nov 2024

To aj mne sa minule stale, ale nastadtie som bola prihlasena aj cez pocitac/kedze sa nikdy neodhlasujem/ a ono to tam prislo do upozorneni a cez to som sa potom prihlasila.
Tiez somsi davala velakrat posielat na email a nic neprislo ani raz.

x_mery_x
15. nov 2024

@x_mery_x skus, ak si ak ty, alebo cez ine zariadenie, stary mobil a tak.

dettilv
15. nov 2024

Ak si mala uložené heslo tak by si ho mala mať uložené v prehladaci

tatiana149
15. nov 2024

Aj mne sa to stalo. Ani za svet som sa nemohla prihlásiť. Ani email mi neprišiel. Nakoniec tam bolo že poslať údaje a do troch dní mi to opravili úplne.

rozculena
15. nov 2024

@dettilv ja mám uložené heslá a písalo mi,že zlé heslo

mimusina
autor
16. nov 2024

@tatiana149 kde si mala tú možnosť poslať údaje? mne ponúka iba zadať 6 miestny bezpečnostný kód, ale ten nemám keďže mi naozaj nič do e-mailu nerpišlo...na nervy fatk....

tatiana149
17. nov 2024

@mimusina niekde som našla pomoc. Ale určite som to nemohla nájsť hneď

nikaeli
17. nov 2024

@mimusina pred časom posielal Fb upozornenie a vyzýval užívateľov, aby si zabezpečili účty novým heslom - tým 6 miestnym kódom. Bolo to čosi v spojení s Insta. Niekedy v lete ešte....

barbarelle
17. nov 2024

AKÁ PANI SA TI ZOBRAZILA? to bola otázka už položená. Ak sa ti zobrazuje nejaká iná pani pri pokuse prihlásiť do tvojho účtu, tak to si sa neodhlásila. To ti predsa hackli účet a zmenili. Toto sa stáva bežne.

mimusina
autor
Dnes o 20:12

@barbarelle a čo ďalej???

mimusina
autor
Dnes o 20:13

@nikaeli asi som to prešvihla....

mimusina
autor
Dnes o 20:14

@x_mery_x v starom mobile som prihlasená....našla som....ale to je starý tel.ani messenger mi tam nefunguje.....viem v tom telefóne zistiť heslo? alebo ako ho zmeniť? kde? ďakujem pekne.