Od akého operátora máte TV a internet?

laurika999
14. okt 2022

Ahojte dievčatá,
chcela by som sa spýtať od akého operátora využívate služby internetu, tv a paušál. Som z Bratislavy- zo signálom nie je problém. Aké máte tv balíky, rýchlosť netu, výšku paušálu. A koľko platíte prosím.
Ja mám Orange. Viem, že všetci operátori zvyšovali ceny, ale Orange 2X a zdá sa mi, že je celkovo drahý. Tak by som chcela vedieť niečo na porovnanie.

Ďakujem veľmi pekne 🙂

bessie12
14. okt 2022

@laurika999 TV a internet mam od Antiku a pausal od O2. Celkovo som spokojna. Za net a TV platim do 30€ ( KE ) a pausal 42 + telefon dokopy je to 60€. Tv baliky mame zakladna ponuka + premiovy balik.

doriiis
14. okt 2022

Tv,internet aj vsetky pausaly...vsetko mame od O2

ninusa221
14. okt 2022

Telekom paušal moj 32, plus mamina ocino telka internet 130 po novom..

evinku
14. okt 2022

Ja mam Orange... 2x TV, internet doma a 2x paušál a mobily a platím. Mesačne 80€ som spokojná...

slovenka753
14. okt 2022

Tv a internet Orange za 30e som spokojná. Telefón za 20 od radosti... Všetko neobmedzené, resp dáta nikdy neminiem. Tiež som spokojná.

ufatess
14. okt 2022

My máme tiež Orange, neviem, či je drahší ako ostatní alebo nie, ale nám vyhovuje, nemávame žiadne výpadky, všetko ide ako má. Už dlhé roky to máme takto, aj mobily, paušály, internet...

babababka
14. okt 2022

Tv,internet,paušál Telekom.Platíme 59e.V telke pozeráme len dokumenty,šport a sem-tam správy.telefón využívame najmenej,internet ide denne cca 3hod..Sme spokojní.Boli by sme radšej keby bola väčšia konkurencia,tie športové prenosy okrem digi a telekomu nemá nikto a u digi nám nevyhovuje internet.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xxl22
14. okt 2022

ja mam net od 4ka a TV si kupujem samostatne ako aplikaciu sledovanie.tv mozes to pozerat na mobiloch a na dvoch tv, je to super

kim2028
14. okt 2022

TV s internetom 30 eur s UPC, ale to máme podpultovú cenu. Paušál nemám. Mne stačí obyčajný kredit vo 4-ke. Miniem tak 30 centov mesačne, a to sa neobmedzujem...

vlado818
14. okt 2022

Orange internet 13,50€, TV Lepsia TV ceska verzia cca 8€ , Mobil juro 0.2 centu minuta/ data orange 3€

lopka1313
14. okt 2022

Ja mam v KE antik, tv zakladny (okolo 100 programov, ale je tam vela takych mestskych, ale zas aj ceske a slovenske, okrem joj a markizy a ich odnozi) + internet a platim asi 18 eur. S joj a markizou by to bolo okolo 24. Viem, ze su aj v BA, v ich BA pobocke som rusila tu joj+markizu :D s internetom som spokojna, nevypaduje, rychlost dobra, vyuzivala som na vsetko, vratane stahovania filmov a tak...

niekto2hy
15. okt 2022

UPC net 6.90€,Skylink 7€- cez web 4 zariadenia,pausal Orange a zahranicny za 0.01€.