Obmedzený účet na Instagrame

richard12321
11. nov 2024

Dobry den. Tiež by som poprosil o radu ak by to bolo možné.
Nemam na IG blokovaný účet, ale nejakým stylom len obmedzený. Dostal som nejaké varovania v minulosti kvôli nevhodným správam a podobne a dostal som nejaké obmedzenie.
A to také, že keď oslovujem cudzích ľudí, tak ta správa im príde ako nejaká žiadosť o kontakt resp pozvanie. A viem napísať iba jednu spravu a až po prijatí pozvania z druhej strany a následne odpovedi z druhej strany môžeme spolu komunikovať.
A ďalšia vec je, že moje príspevky aj keď mam účet verejný,nikto cudzi okrem mojich sledovatelov nevidí. A rovnako keď skontrolujem hashtagy ktoré mam pod príspevkom, tak ten môj daný príspevok v tých hashtagoch nie je nikde. Čiže ako keby som to vôbec nepostol a ľudia to ani nevidia a nikde pod všetkými použitými hashtagami to nie je. To sa mi pred tým nikdy nestavalo.
Je možné nejak osloviť centrum pomocí? Neviem sa tam nijak preklikať.
Dakujem.

lindous
11. nov 2024

Pokiaľ si naozaj porušoval pravidlá komunity - napríklad priveľa follow/unfollow, likes a komentárov v krátkom čase (čo môže byť vyhodnotené ako robot) a spamoval ľudí, tak si nepomôžeš…

sissy27
11. nov 2024

@richard12321 ked pises spravu niekomu cudziemu, tak ide vzdy len do ziadosti o kontakt, nikdy sa nezobrazi priamo v spravach a je to tak v poriadku, hadam sa moze kazdy najprv rozhodnut, ci chce prijat spravu od nejakeho otravu 😅
Ze sa tvoje prispevky nezobrazuju nikomu okrem tvojich sledovatelov je tiez v podstate v poriadku, zrejme ich vyhodnotili ako nie vhodne alebo si proste nejakym sposobom otravny, nevhodne sa spravas atd.

faasx
11. nov 2024

@richard12321 prvá vec, s tými správami to majú tak všetci. Vždy to bolo tak, ze keď sa nesledujete ide to do žiadosti áno. Ale toto čo píšeš, Je nová aktializacia instragramu. Keď sa nesledujete, alebo sledujes iba ty toho dotyčného, tak mu to príde ako pozvánka. A môžeš odoslať len jednu správu. To nemá nič s tvojim obmedzením. Druha vec je, že ako vieš ze sa neukazujes nikomu? Ako to vôbec myslíš? Ten kto ta nesleduje, tak aj napriek tomu, že máš verejný, profil ta nevie nájsť? Alebo si to myslíš len kvôli tomu, že ti nikto nedá folow alebo like pod fotku? Lebo tieto hastagy sú úplne odveci, ak máš len 100 či 200 sledovatelov. Ale ver, že ľudia to vidia a ako ľudia budu reagovať na tvoj príspevok, tak sa aj zachovajú tie tvoje hastagy. Takže nemyslím si, že by si mal nejaký problém a musíš písať na instagram centrum.

richard12321
autor
11. nov 2024

@faasx keď pridas príspevok a označis ho nejakým hashtagom tak následne keď ten hadhtag sleduješ alebo ho das hľadať v lupe, tak tvoj príspevok/tvoja foto tam bude resp mala by byt medzi najnovšími príspevkami. Tak som to mával stále. Ale teraz tam nikde nie som. Čiže ako keby som ten príspevok vôbec ani nepostol. Mam 30hashtagov a moje foto tam nikde nie sú. Dávnejšie pár rokov dozadu tam stále boli. A tam nejde o zaujímavosť foto či príspevku. Ty keď to oznacis hashtagom, tak ten príspevok by tam hned mal byt. Logicky.

richard12321
autor
11. nov 2024

@sissy27 vôbec to tak nie je vždy. Už som sa na to pýtal ľudí, ktorým moje správy prišli normálne medzi správy a ukazalo im novú spravu. A nemali sme vzájomne follow. Úplne cudzi ľudia. A iným to príde niekde úplne mimo medzi žiadosti o kontakt či tak nejak. Ale tak kašlať na to.

sissy27
11. nov 2024

@richard12321 mozno kedysi to tak nebolo, teraz to tak je, zmier sa s tym. A najlepsie by bolo, keby si prestal otravovat cudzich ludi svojimi spravami, je to naozaj nevhodne.

faasx
11. nov 2024

@sissy27 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

richard12321
autor
11. nov 2024

@sissy27 Dakujem za radu. Cením si ju nesmierne 😉 Prajem Pekny den, nech sa ti darí 😚

123profil321
13. nov 2024

To takto funguje už dlho, že keď pošleš správu niekomu úplne prvýkrát, ide do žiadostí. Na messengeri, viem že so to vieš nastaviť, kam chceš aby ti chodili nové žiadosti, či do spamu alebo do správ.
Príspevky záleží, či si ich označil verejne alebo len pre ľudí, s ktorými máš interakciu - sledovaný a sledovatelia.
@richard12321