Obmedzenie na Facebooku - blokovanie

7. okt 2024

Poradte mi ohladom FB. Chcela by som jednu osobu obmadzit na FB. Je to docasne riesenie. Nechcem ju blokovat, lebo ak bloknem, vyhodi mi ju s priatelov a budem jej musiet opatovne poslat ziadosť, comu sa chcem vyhnut. Takze, je nejaka moznost ina? Aby mi nevyskakoval jej profil resp.aby ona nevidela/nevedela najst moj? Dakujem

katches69
7. okt 2024

Blok v mesengeri ale to sa tusim ajtak uvidite len spravy si nebudete moct posielat, inak to asi nejde bud spravy álebo cely blok

luciaruz
7. okt 2024

Chod do nastaveni, a ponastavuj si, kto moze vidiet tvoje prispevky. Je tam možnosť ze "priatelia okrem..." vies tam dat niekoho ako vynimku. A takto si to tam pooznacujes aj pre fotky napriklad, a tak dalej... Stále bude v tvojom friend liste, ale nebude ti vidiet. Musis sa povrtat v nastaveniach.

autor
7. okt 2024

@luciaruz vďaka, pozriem. O tom viem. Len ja by som tiež nechcela vidieť, čo dáva ta osoba. Ale, to sa bez blokovania nedá....

luciaruz
7. okt 2024

Kliknite si na danu osobu, pod menom mate ze Priatelia. Kliknite na to, a vyroluje sa ponuka a uplne prve je ze zrušiť sledovanie. Nie je to zrušenie priatelstva, len sa vam ta osoba nebude zobrazovať, ani jej príspevky

siska53
7. okt 2024

Da sa, ja som si nastavila tak jednu byvalu kolegynu, aby mne je prispevky nevyskakovali. Tusim pri tej konkretnej osobe sa to da, ked si pozries zoznam priatelov. Das v zozname 3 bodky pri tej osobe a tam vies dat to, aby ti nevyskakovali jej prispevky. A ju, aby ona teba, tak to zas v tych nastaveniach, ako ti pisali.

autor
7. okt 2024

Vdaka

rozculena
7. okt 2024

ak chceš,aby ona nemohla nájsť tvoj profil,tak ju musíš zablokovať.