Ahojte máte nejaké obľúbené filmy a seriály?
Ak môžte pridajte názvy lebo niekedy nemám inšpiráciu
Malokedy nájsť niečo fakt dobre čo sa da pozerať
Na žánry nezáleží
Ďakujem
Top serial ..alebo skor teda len miniseria, keďže ma len tuším 8 dielov je Bad Sisters. Dlho som lepší serial nevidela... a áno, Peaky Blinders jednoznačne🙂
Big little liars, Orange is the new Black, the big Bang theory, wednesday.
@anega79
@terezka2911
@gejb
Ani o jednom z tých čo ste napísali som nepočula
Ja mám top seriály upírske denníky, stratené duše, roztomilé mrchy, dr house, dva a pol chlapa, mlady sheldon, mentalista
Jejda, mladý sheldon je topka. Neviem sa dockat novej casti😀
Breaking bad
Ak sa rada smejes, tak Derry girls (sialene roky 80. a 90. v Irsku) a the Kominsky method (brilatne pichlave dialogy dvoch starnucich kamaratov na okraji Hollywoodu, ktori sa poznaju cely zivot a vedia, ze si mozu k sebe dovolit maximalnu otvorenost a uprimnost, co vedie k vzajomnym super ironickym hlaskam. Toto posledne by sa dalo brat trosku v style sarkazmu dr housa.)
Pernikovy tata, Teoria velkeho tresku, Vikingovia, Arcane
@terezka2911 ten seriál je vtipný veru, ani som nevedela ze budu nove casti
Najlepsi serial,ktory uz nic neprekona su Priatelia. Roky dookola pozeram a nikdy sa nezunuje
Money heist, white princess, Lucifer, handmaids tale, discovery of witches, outlander, sense 8, poldark, the witcher, killing eve, sweet magnolias, Motherland-Fort Salem, Tiny pretty things , Inventing Anna , Cook of Castamar ,The nevers , white lotus 😀
Lucifer- topka
@marca12 kedysi som to videla ale aniston sa mi moc nepáči a stale to iste prostredie tam bolo
No ja len pustim jojku ci rtvs a co ide to pozeram. Nebudem platit este aj za to... Walking Dead, Iveta, Naši, Vraždy v .... (vždy je iný názov), doktor z hôr, sturm der liebe, tajné životy... netvrdím že sú dobré ale môžem len to pozerať čo telka zadarmo dá.
Ešte keď volakedy markíza bola zadarmo cez anténu tak som velmi mal rád seriál Oteckovia. Vzťahy, sranda, hádky... všetko tam bolo. Rodinné prípady tiež som lúbil. Ale na ostatných tv chodí to skutočné príbehy s katkou brychtovou, čert nikdy nespí.
Ak sa chces nasmiat, tak Modern Family (treba pozerat po anglicky ale). Vaznejsi, ale skvely serial - Secret (Korean Drama) z 2013.
Ginny and Georgia, Smrt nas spoji, Sluzka (Maid), Tenkrat poprve, Laska a anarchia, Mafie vrazdi jenom v lete, Je to hrich, Tekuty pisek, Vanoce u nasich
S láskou Rosie, Veľký šéf, Zviera - s Belmondom
Mne sa pacil aj Pribeh sluzobnicky a mini seria Years and years.
tak v komercnej telke tazko nieco...netflix alebo na nete rozne stranky...na netflixe najdes podla zanru co mas rada ja naposledy rod draka predchodca hier o trony...
Crazy ex-girlfriend, IT crowd, Brooklyn 99 to sú take moje comedy top.
@moonlight1210 kominski bolo skvele 😍
Moje topky: Fate the Winx saga, Vampire diaries - Upírske denníky , originals, chilling adventures of Sabrina na netflixe, wensday, devil in Ohio, archiv, Squid game.
Všetko okrem - originals- a - Squid game - som pozerala v češtine ak by…
A podľa mna aj dosť záleží aj na veku alebo či vás bavia take teenage seriály ( niektoré z nich sú) 😊 ak by ma ešte niečo napadlo, dopíšem
u mna bola topka "This is us" az mi bolo luto, ked to uz skoncilo, alebo Grace and Frankie
Na HBO Max : mladý Sheldon, Roswell Nove mexiko, The Great... na netflixe : Stranger Things, Umbrella Acqdemy, Ŕád, Sabrinina desivá dobrodruzstvi, Wednesday, Dynastia,
Autorka, Mladého Sheldona pozeráš a o Teórii veľkého tresku si ani len nepočula? Určite odporúčam. Jeden z najlepších seriálov vôbec. Len nie so slovenským dabingom. Český je 100x lepší.
Ten velký tresk aj chodil niekde na prime cool. Nepozerávam ale chvália to známi dosť.
Ja zbožňujem Frasiera🙂..ale na netlixe sa mi v poslednej dobe velmi pacili seriály Good girls, Working moms, Atypical a Kalifat
@santiago_segura Na Nova Fun to chodí stále dokola, ako skončí posledná séria, začne zase prvá od začiatku.
Za mňa určite Teen Wolf, Grimm, Mutanti, Hrdinovia a Manifest ;)
Peaky blinders, Emily in Paris