Ahojte! Kupovala ste si niektorá nohavice/legíny z aliexpresu? Potrebujem vedieť, akú veľkosť objednať, lebo viem, že tam sú tie veľkosti menšie. Stačí o číslo väčšie? Alebo radšej o dva? :D
@radulienka95 ja mám dosť dlhé nohy, preto som na vážkach, lebo aj o číslo väčšie by mi boli v páse dobré, ale bojím sa, že budú krátke 😐 no nevadí, risk je zisk :D
@sparrows ja tiež, koľko merias?
@sparrows inak býva tam aj tabuľka s rozmermi ale neviem či by som tomu verila :D
@radulienka95 178cm a pozerám ich vždy, ale radšej pozriem recenzie, lebo tiež by som tomu veľmi neverila 😂😂
@sparrows ja tieeez toľko :D no a tá XL hovorím priveľká..to bolo také tie push up čo sú na polke slovenských e-shopov za 30e haha.. akurát sa mi navnadila idem si aj ja kúpiť lebo už nemám.. asi si zoberiem Mko a keby je malé dám kamoske
@radulienka95 no vyskúšam buď L alebo XL a uvidím, čo za zázrak mi príde 😂😂 stoja len cca 4€, to ma neomrzí, kebyže sú veľké 😂
@sparrows no tak držím palce :S
@radulienka95 ďakujem, budem to potrebovať 😳😁
Ja som si raz objednala tricko. Že L/Xl a tričko ako na babiku alebo pre 2 ročne dieťa🙃😀
@sparrows mám od nich pár legín,176 cm a všetky sú krátke..odkedy som objavila legíny zo ZAJO a Tchibo, Ali už nie..kvalitou sa nechytajú a radšej si príplatok a mám pohodlie..oproti Ali,ktoré nepruzia,predok rovnako dlhý ako zadok,takže keď sa zohnes,všetko vonku..a to mám veľkosť S
@sparrows Ja som si objednala športové legíny XL v čase keď som nosila tam M/L. V dvoch farbách..jedny mi boli hneď veľké a druhé ako tak, už su mi veľké aj tie..nosím tak M teraz. Takže povedala by som o číslo hore? Ja si pri všetkom čítam recenzie a kupujem veci čo boli kúpené tisíc krát a nájdem cca recenziu na moju postavu