Ahojte, objednavala som veci zo shein dňa 7.6 zatial stale nic. Pripnem fotku co mi pise pri sledovani balika. Myslite ze este tento tyzden mi dorazi? Dakujem.
Áno, pride to čoskoro. Ak si objednávala cez aplikáciu ako registrovaná, dostaneš aj upozornenie, že balík už je nablízku.
Podľa mňa zajtra už by mal kuriér priniesť. Ak dobre rozumiem balík bol odovzdaný miestnemu kurierovi..
@marianeta pozajtra, zo skúseností
Ako píšu baby vyssie.cakaj každým dnom.
Inak ako skúsenosť napíšem ,že som mala riadne nervy si objednať plavky,ale mám troje kusy a sú perfektné.boli už aj v práčke a také ako na obrazku, veľkosť tak isto sedí, nosím L a sedí L.
Tak len som sa s vtrela ,aby sa nezakladala ďalšia téma 😁⛱️👙 .
Dakujem vam 🥰
@pe_mi ja mám tiež problém zohnať plavky, ktoré by mi dobre sadli (malé prsia) a zo Shein mám dobrú skúsenosť, aj keď zatiaľ mam len jedny, ale majú obrovský výber a hlavne podľa recenzií sa dajú vybrať na hocijaký typ postavy 🙂
@pe_mi navyše za pár eur 🤣
10-12 pracovných dní. Čiže si odrátaj cely víkend, ale keď už je že je doručený do “local carrrier”, tak už ti čoskoro pride. Kuriér ti bude písať a potom aj volať
Ahoj ja objednavam velmi casto a vzdy to trva tych 10-11dni cize podla mna v pohode pride coskoro