Ahojte, 20.1 som si objednala objednávku. Rozdelili ju do 3 balíkov. 2 balíky z toho mi už došli, jeden z nich dokonca už 22.1. Lenže je 6.2 a ja stále nemám 1 balík. Nedá sa im ani zavolať, majú len online chat na ktorý mi nikto neodpisuje. Skúšala som písať aj po anglicky aj slovensky. Nikto. Neviem co mam robiť. Samozrejme peniaze si stiahli.
Zdravím, môžeš sa spýtať, či Vám nakoniec došiel ten balík? Alebo ci aspoň reagovali nakoniec na online chat? Lebo mne nedodali všetko čo som si objednala, konkrétne z teplakovej supravy, mi nedošli nohavice.. už som posielala 3 maily a nikto neodpoveda😟
@erica134 dobrý deň, na ten mail vám ani nikto neodpise, úplne otrasná komunikácia, musela som im vyslovene asi 20 krát vypisovať do toho online chatu (musíte po anglicky) , kde mi najprv x krát napísali ze nemajú k tomu informácie, a potom sa už asi vzdali tak napísali ze objednávka je zrušená a ze mi dôjdu peniaze. Došli mi 22.2 čiže mesiac som čakala úplne na nič 😀. Treba ich otravovať lebo inak sa ich nedockate. Ja už teda odtiaľ nikdy objednávať nebudem, toľko nervov co ma to stalo.
Ďakujem krásne za info👌🤦♀️Dufam, že aj ja budem taka uspesna🙏
Dobrý deň dnes som bola v obchode pull and bear v Nitre bola tam jedna arogantná predavačka zhnusil sa mi celý deň ;)
Čudné,my sme mali len samé dobré skúsenosti.