Objednávka v Dráčiku

9. dec 2024

Dobrý den,
Objednavala som hračky zaplatila vopred ale nemám žiadnu potvrdenku na maily, číslo objedvanky proste nič. Len peniaze odišli z uctu. Máte to tak aj vy ?teraz neviem či volať alebo čakať na balik. Bojim sa že sa niečo pomrvilo a nakoniec nestihne prísť.

levi767
9. dec 2024

Ani spam?

autor
9. dec 2024

@levi767 vôbec nikde ani spam ani reklama

feketka
9. dec 2024

ani mne tusim neprislo ziadne potvrdenie, ale balik do tyzdna prisiel. a ked som sa prihlasila do dracika uctu, tak tam boli info o objednavke

michaella24
9. dec 2024

Za posledný týždeň som objednávala Dráčik trikrát a vždy prišlo potvrdenie o prijatí objednávky a zaplatení. Pri prvej objednávke prišlo aj info o odoslaní, pri druhej vôbec, len zrazu mi volal kuriér, že má balík (ani od nich žiadna sms, nič) a tretíkrát som objednala len dnes. Ale potvrdenie o prijatí došlo vždy. Pozri si históriu objednávok vo svojom účte.

simca06022011
9. dec 2024

prihlas sa a pozri historiu nakupov - ak si sa registrovala.. ak nie, mohlo sa stat, ze napr. bol preklep v emailoch, lebo potvrdenia o objednavke chodia z eshopov automaticky. Tak by som ich skusila kontaktovat inak = pre istotu = aby som vedela kedy to pride 🙂

veronicka1901
9. dec 2024

mne vzdy prislo potvrdenie objednavky, ale objednavala som dokopy asi 3x

louise
10. dec 2024

Ja som objednávala včera a prišlo mi aj potvrdenie objednávky a už aj informácia, že ma tovar čaká na prevzatie na predajni.