Ahojte všetci, viete mi poradiť, či poznáte alebo máte skúsenosti so stránkou plyšákovo.sk? Ešte som od nich nič neobjednávala. Našla som tam rozkošného plyšáka a potrebujem ho čo najskôr, len neviem, či sú seriózny a či ozaj posielajú všetko včas. A hlavne v akej je to kvalite. Ďakujem za každú odpoveď 🙂
@thunderstorm ahoj 🙂 kamoska tam robi. Mame od nich niekolko hraciek a su prenadherne 😍 a nemaju len plysaky ale aj hocico ine. Kvalitou su na tom velmi dobre a ceny su tiez prijatelne. Takze za mna urcite odporucam ☺️
No dnes mi prišiel od nich balíček, syn ide na oslavu a objednali sme darček. Plyšová mačička. No neskutočne som nahnevaná. Poobede oslava a balíček síce došiel pred chvíľou, ale neskutočný smrad. Plyšová 30cm hračka za 20€ a smrdí ako keby som ju kúpila v činaku za 5€. Čiže manžel naštartoval auto smer dracik. Za mňa nikdy viac
@thereisabear moju recenziu som napísala a chcela som sa opýtať, vy ste objednávali a boli ste spokojná?
@klescova
No ja som od nich objednala už minimálne 6x a s každou hračkou som spokojná. Aj ďalšie kamošky som už infikovala :D Objednávame len taký fukot :D Spájame si objednávky do jednej, aby sme neplatili poštovné a zbierajú sa nám aj body, takže ja za nás nemôžem povedať jednu chybičku. Lebo keď to porovnám s inými plyšákami z obchodov, tieto sú krásne, tvárička je našitá rovno a plyš nevypadáva. Sú jemné a veru sme nikdy nezažili, že by smrdeli alebo že by boli špinavé. Tieto hračky sa aspoň nebojím dať deťom, lebo nie sú ochytané deťmi a ľuďmi s bacilmy :D Určite im napíšte reklamáciu a popíšte, čo sa stalo. Myslím, že by to nemal byť problém a vyrieši sa to.
@thunderstorm no ved práve som prekvapená, lebo vždy keď niečo niekde objednám prečítam recenzie a boli pozitívne. Možno sme natrafili, na nejaký vadný kus. Hračka bola pekná, len žiaľ strašne smrdela. No mňa to žiaľ odradilo ďalej u nich kupovať.
@klescova @klescova to fakt? Ja som na nich natrafila asi pred pol rokom a zatial mame takuto zbierku od nich 🥰 Su od nas z LM, tak ked stiham idem si po to osobne, ked nie poslu mi. Taketo pekne a mile plysaky som veruze este nikde nevidela. A kvalita na jednotku. Vzdy pribalia aj malu pozornost. Najnovsie si dcerka vyhliadla plyšovú ovecku shaun ♥️
@thunderstorm https://obchody.heureka.sk/plysakovo-eu/recenze/