Objednávka bonky.sk

deni9
28. dec 2021

Ahojte objednavala som z bonky a prišlo mi ze mam zaplatiť clo 3,89€ o tom som ani nevedela, ale najhoršie je ze ked som to chcela zaplatiť tak mi neprišiel sms kód na potvrdenie platby, vôbec. Teraz mi banka zablokovala kartu ze platiť môžem len overeným bezpecnostnym kódom nemate s tým niekto skúsenosť? Ako zaplatiť to hlúpe clo

larazivago
28. dec 2021

@deni9 neporadím s konkrétnym problémom, ale nebyť MK, doteraz by som z tejto stránky naivne čakala dávno zaplatený tovar... Už nečakám.

nelca0510
28. dec 2021

@deni9
mandarrinka

5. júl 2021
už sa podvodnou firmou bonky zaoberá vyšetrovateľka pani Romana Kazíková, meil: romana.kazikova1993@gmail.com. V našom záujme je, aby mala podklady, objednávky poškodených zákazníkov, škoda v hodnote 28O,-€je už trestný čin, prosím Vás, pošlite aj keď len pár euro objednávku, aby to mohla riešiť. Čaká na každý meil s prílohou, dôkazom. Pošlite jej to! Ja som prišle o 63,-€ za topánky..

slavkadi
28. dec 2021

@deni9 ja som clo platila na poste, pri preberaní balíka, ale 2€. Tebe to dali vopred zaplatit? Ak kartu zablokovali, už len volať do banky a dať si ju odblokovať.

nelca0510
28. dec 2021

@deni9 toto pridala jedna kočka v diskusii. Plus to,že tovar ide z Číny.

fiafia
28. dec 2021

@deni9 tiež nemam dobrú skúsenosť. Objednávala som hodiny, tovar zaplatený a čakám márne 🤦 nikdy neplatil vopred a tu som spravila vinimku sama neviem prečo a takto som dopadla 😂

xiaomi_
28. dec 2021

je to sprostredkovateľ obchodu z aliexpresu, veľa sa tu otom píše a stále aj tak naletíte

deni9
autor
28. dec 2021

@slavkadi ano prišiel mi email ze čakajú na platbu clo, lebo balik čaká na odovzdanie...ja hlupa som dopredu zaplatila veci čo som objednala, no čo z tým 🙆 musím ísť zajtra do banky

evalin88
28. dec 2021

Muž sa ma na tu stránku pýtal, ale ja si vzdy najprv googlim recenzie.

jaga18
28. dec 2021

A si si istá, že ti prišiel mail z pošty? Momentálne chodia aj podvodné maily ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako by ich posielela Slovenská pošta, no je v nich link na platbu cez ktorý útočníci získavajú údaje z ib. Potom už hravo heknu účet...

janai1
28. dec 2021

@deni9 nechala si sa odrbať 2x 😂 najprv objednávka z bonky a potom clo 👍🏽 na bonky sa neplatí osobitne

kikus7
28. dec 2021

Baby, overujte si predtým spoločnosť, než niečo začnete objednávať. Či to je seriózna spoločnosť alebo zas ďaľší podvod.

nelca84
28. dec 2021

@deni9 posta taketo e-maily neposiela, ak si klikla na ten odkaz, tak si poskytla udaje k zneuzitiu tvojej karty. Ak ti ju banka zablokovala, jedina moznost je poziadat o novu, za poplatok samozrejme, pretoze to bola tvoja chyba. Ani pripadna reklamacia ti nebude uznana.

erika8383
28. dec 2021

Mama si tiež objednala oblečenie za 100 euro minulý rok do dnes nevidela ani peniaze naspäť ani tovar 🤷‍♀️

tamara456
28. dec 2021

@nelca0510 no ja som objednávala asi za 18 eur a chcela som to mať ešte do vianoc tak som radšej zaplatila tiež vopred že šak to nie je až taká vysoká suma ...objednávala som v polke novembra ...doteraz balík naprišiel tak asi týždeň pred vianocami som im písala na čo mi odpísali s tým že priložili link na sledovanie zásielky a tam som našla že očakávaný dátum doručenia je 21.-25.12. avšak zatial stále nič...

tosomja
28. dec 2021

Tiež som objednala kameru z bonky a až potom pozrela že to Čína 😟 nevadí, moja chyba. A odpísali mi že do 4 dní pošlú tovar, ale že preprava môže trvať aj tri mesiace 🤣🤣 škoda, že som zaplatila, ešte čakám koľko bude clo.

tamara456
28. dec 2021

@tosomja ja tiež som si to neuvedomila že z číny ....a keby bolo vysoké clo môžem to odmietnuť prevziať a pýtať vrátenie peňazí? :D

tosomja
28. dec 2021

@tamara456 čo si, v podmienkach máš, že nevrátia peniaze 🤣

janai1
28. dec 2021

@tamara456 čítala si vôbec tie obchodné podmienky? Jasne sa tam píše, že clo a DPH neplatí kupujúci ale prevádzkovateľ

liz_lemon
28. dec 2021

@larazivago
@tosomja
@tamara456
@tosomja
@erika8383
@deni9
pri platbe kartou mas vzdy sancu ziskat spat, treba reklamovat v banke nedodany tovar, ale banky si uz za tuto sluzbu pytaju poplatok, ale platbu vedia vratit, treba si pozriet reklamacny poriadok svojej banky

katka0626
19. jan 2022

Mnooo, skusenosti s Bonky je u mna nasledovna. Tovar na obrazku parada, dodadia lehota 5-40 dni vsetko ide z ciny, clo platite vy, tovar je cisty plast ( oblecenie), nenositelne, cena tovaru na bonky 40€ z aliexpresu myslim tak do 7€. Teda kvalita, vyzor je cisty minus. Nikdy viac bonky! Takuto stranku by mali okamzite zrusit.

lomaxik
8. máj 2022

@larazivago čo je to MK ?

larazivago
8. máj 2022

@lomaxik MK je modrý koník. A upravujem status, objednaný tovar mi prišiel minulý týždeň po 6 mesiacoch😀

patrik1976
27. dec 2023

@zanetakovacsova
@deni9 aj mňa by to zaujímalo ako sa ma platiť to clo. A kto vám poslal ze kam to mate uhradiť.

patrik1976
27. dec 2023

@janai1 a potom prečo pýtajú od nás aby sme zaplatili to clo. Keď nevieme ani komu na číslo účtu ani číslo neposlu ale zablokovať účet vedia.

janai1
27. dec 2023

@patrik1976 na aké číslo účtu ? Veď clo sa platí poštárke resp. kuriérovi pri prebratí balíka.
Ze ty si zas reagoval na tie podvodné sms o cle čo chodia ze 🤣 Bože ako môže byť niekto tak natvrdly... objednáš z podvodného eshopu a ešte aj na sms sa necháš nachytať 🤦‍♀️ ak si tam zadal číslo karty tak ju zablokuj

patrik1976
28. dec 2023

@janai1. Ja len som sa len opýtala ze ako to ta pani platila lebo mi to bolo podivné ze od nej pýtali clo 3,85. Ja som na žiadnu sms neklikla ani nedávala číslo žiadne. Lebo keď si každý pozrie svoju faktúru tak tam ma napísané ci ma dopravu zdarma a ak ju má tak by žiadne clo nemala platiť. Pekný deň prajem.