Objednávate z Aliexpressu?

myself666
7. feb 2022

Ahojte
Objednáva niekto z Alí? A bol by ochotný aj mne?
Vďaka
M

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
myself666
autor
7. feb 2022

@hazelgracegus vďaka👍

danicamala
7. feb 2022

napíšte na "stenu", viem že tam niekto objednáva

zuzinabila
7. feb 2022

tiez nerozumiem, aky je problem, ze musi niekto za teba. ked je problem s cudzim jazykom, existuje google prekladac.

nykkushka
7. feb 2022

Áno, určite je niekto tak blby, že objedná niečo cudziemu človeku, vopred zaplatí a peniaze nikdy neuvidí 🤣🤦🏼‍♀️🤭

myself666
autor
7. feb 2022

@nykkushka
@nykkushka
@nykkushka Si predstav, že ja nemám problém vopred zaplatit
Už keď sme pritom
Len proste neobjednavam odtial
Tak som sa tu opýtala

No už aj ľutujem
Vďaka moc

nykkushka
7. feb 2022

@myself666 stačilo ma označiť raz 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
A sa nebojíš, že pošleš niekomu peniaze a on ta oklame? Neuvidíš ani tovar ani peniaze. V dnešnej dobe, kedy ke toľko podvodníkov... 🤷‍♀️

dahra
7. feb 2022

Nebojite sa, ze vam colnici nezadržia balik?

veronikaszabova
7. feb 2022

@dahra vobec 🙂
Mesacne mi chodi asi 10/15 balikov. A nic mi nikdy nezabavili

pedropedro
7. feb 2022

tiez objednavam do roka aj 30x a vzdy je vsetko v poriadku. aj teraz som cakala na vibrator dlhsie ako bola dodacia doba, a prisiel aj tovar a aj vratili peniaze.. cize mam ho zadarmo 🙂

saxana000
7. feb 2022

@dahra zadrzali mi len dva krat a objednavala som fakt ze uz mozno aj 100 poloziek.po zdokladovani a vyplateni preclenia mi balik prisiel normalne a stale lacnejsie ako keby damu vec kupujem tu.

mable123
7. feb 2022

@pedropedro Ja neviem čo ty fajčíš, ale asi chcem tiež :DDDD Pane Bože

pedropedro
7. feb 2022

@mable123 na dobrej nalade a radosti zo zivota🙂

silvusias
7. feb 2022

Kedysi dávno hej. No pár krát mi nedošla zásielka a neviem, som si od toho nejak odvykla heh 🙂

maruski99
7. feb 2022

dokonca aj kamaratova mamina nevie po anglicky a skusila objednat sice prislo nejake to oblecenie :D ale zabavili sme sa v akej kvalite, ze sa nevedela docitat z akeho je materialu.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pedropedro
7. feb 2022

@athom ahoj, videla som ze si tu niekoho hladal. Napis mi spravu, velmi rada Ta spoznam, pripadne sa mozeme stretnut uz zajtra.

mikadooo
7. feb 2022

@myself666 ahoj ak potrebuješ objednať niečo z ali, kľudne mi napíš ip, môžem ti to objednať, dohodneme postup aj odoslanie na tvoju adresu, atď.

myself666
autor
7. feb 2022

@mikadooo ďakujem
Nájdem ten obrázok a pošlem