Objednávate z Aliexpressu?

diana999
28. feb 2021

Co sa tam oplatí kupovať?
A čo si vy odtiaľ kupujete a ste spokojne?

vsetkolacneshop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenuska9999
28. feb 2021

Pár veci som odtiaľ objednala, ako batoh na kočík, baterky, svietiaci obojok na psa, gumy na cvičenie a také blbosti. Treba stále pozerať komentáre k daným veciam, väčšinou tam ľudia pridávajú aj fotky ako to vyzerá v reále, podľa toho kupujem. No treba počítat s tým, že daná vec ti môže kľudne prísť aj až o dva mesiace..

lenuska9999
28. feb 2021

A myslím, že ak ti daná vec nepríde napr do určitého počtu týždňov môžeš žiadať peniaze späť. Môj kamoš to takto nejako urobil

saskia_98
28. feb 2021

@vsetkolacneshop totalna blbost. Mas tam presne dane na dni do kedy ti tovar ma prist, ak nepride, otvaraš spor a peniaze ti obratom vratia. Ja som tak riesila uz x veci.

@diana999 ja hlavne obal na mobil, skla kedze tych mam akutny nedostatok, obojky pre psy, ozdoby na gel nechty, podla toho co sa mi zapaci.

vsetkolacneshop
28. feb 2021

@saskia_98 ale nie ja ale moja kamarátka objednala a peniaze prišli až po 2 mesiace na jeho účet

petulda333
28. feb 2021

@vsetkolacneshop ale vratia vzdy
@diana999 ja objednavam obaly a skla na mobil, veci na ryby, oblecenie pre babiky, synovi karnevalovy kostym, zdobiace spicky a take blbosti. Sestra si odtial objednala saty, boli krasne.

miadi
28. feb 2021

Strasne vela veci mam z ali . Vacsinou somarinky pre deti foliove balony na bday party 🎈 plavky pre malu - nabytok do domceka 1:12 oblecenie pre babiku baby born . Aj bavlnene saty pre malu. Hracky drevene .. sto a jedna drobnosti.

miadi
28. feb 2021

@vsetkolacneshop ona chcela osobnu skusenost nie info z druhej ruky kamosky sestry psa. Uplne zbytocne odpovedas. $ vratia vacsinou vsetko doslo ak nedojde AliExpress vrati $ lebo oni ich vyplatia vyrobcom az ked potvrdis ze doslo alebo vyprcha ochranna lehofa.

miadi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
28. feb 2021

Tersz mi maju prisit tieto veci kacica na ovocie a napkin rings

ivka21
28. feb 2021

Objednávam pravidielne kým sa dá do júna 2021 a áno treba rátať s dlhsou dobou dodania tak od apríla už nebudem. Alebo rozmýšľam nad elektronickým podpisom a jcd si budem robiť sama. Dáju sa kúpiť super veci a peniaze vám vrátia keby ze je dačo poškodené nepríde. Len si musíte sledovať ochranný čas.

stanulienkat
28. feb 2021

Lacno kupis somarinky. Celenky,gumicky do vlasov,pera... Drahsie veci nekupuj. Kvalita je otrasna. Takze aj ked kupis nieco lacno,tak to lacne nie je,pretoze ti to vydrzi zlomok casu. Veci vacsinou umelina,zapachaju,kabelky sa rozpadavaju.

liz_lemon
28. feb 2021

ja som teraz po dlhej prestavke zacala objednavat nejak na jesen, a vsetko co doslo, bolo naozaj krasne, a super kvalita, vacsinou som objednavala obrazy, vykrajovacky, drobnosti, ale napr. objednala som aj tricko pre dceru, a to je super kvalita, ked si to porovnam s tymi, co su v obchodoch, a pritom stalo 3,25 E, zatial mi nedosli nejake 4 veci, ale staci otvorit spor, a peniaze vratia

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajko2011
28. feb 2021

Najviac kupujem gumičky a mašličky pre psa. 😀Ale objednávala som už napríklad aj veci na svadbu (ozdobu do vlasov, menovky, balóny, mašličky, náušnice). Momentálne čakám na sklíčka na telefón a obaly.

liz_lemon
28. feb 2021

@beata_k skryte poplatky? to neviem, co tym myslis, ale niektore veci maju uvedeny poplatok aj za dopravu, ale vzdy to vidis, ked ti to pride, uz nic nedoplacas, a doprava je letecka, ale aj lodna, to vsak neovplyvnis, a treba si zmenit menu na EUR, lebo pri platbe kartou v inej mene, ako EUR su zase banky uctuju poplatky, ktore vsak ty nevidis na ucte, lebo su skryte vo vymennom kurze

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hipuska
19. mar 2021

@petulda333 mne napr. predajca neustále predlžuje termín dodania. Takže mi spor otvoriť nejde. Tiež som to tak mala ale s týmto som sa stretla 1x