Objednávate cez eoblecenie. com?

majocka04
7. máj 2021

Baby, objednávali ste už zo stránky
eoblecenie.com?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majocka04
autor
7. máj 2021

@cocolino234 tiež sa mi zdala ta ich stránka čudná, preto sa pýtam... Aj to je čudne, že som nenašla recenzie... Takže si nechám poradiť a nebudem z tamadial nič objednávať, ďakujem 🙂

evinarat
19. máj 2021

@cocolino234 ja som objednala, všetko malé. Vrátila som to späť a balík sa mi vrátil naspäť lebo pošta ho nedorucila...

nikuss9
23. máj 2021

Ja som objednala, prislo v poriadku, no vratenie je uz ine. Poslala som tovar na danu adresu postou ako je uvedene, no zasielku ani neprevzali. Riesi to SOI. NEODPORUCAM!!!

nikuss9
23. máj 2021

@evinarat mne sa stalo to iste..

evinarat
23. máj 2021

@nikuss9 písali i mail, že mi preplatia všetky poštovné a aby som to poslala zase

ivai
13. jún 2021

@majocka04 Ja som si od nich objednala overal. Žiadny potvrdzujuci email.Overal síce prišiel, (je to tovar s Číny,) ale bol rozparaný. Telefon nikto neberie. Poslala som ho naspäť. 28.4.Doteraz nemám vrátené peniaze. Zablokovali ma na fb. aby som nepísala recenzie. A tak isto nekomunikuju ani cez messenger. Keď som chcela peniaze, takisto ma zablokovali.9

majocka04
autor
14. jún 2021

@ivai dobre, že som neobjednala nič... Teraz možno zanikne dosť tých netovych obchodov co majú veci z Číny, keďže bude viac poplatkov, teda bodaj by zanikli

natanell
12. aug 2021

Prosim Vas ako sa riesi neprevzatie od kuriera?
Kedze som si to rozmyslela a nechxem gate co som si objednala? Vrati sa to späť alebo kurier zas mne? Neviete

majocka04
autor
13. aug 2021

@natanell asi mu len oznámite, že to nepreberiete, oni to neriešia, nie ste ani prvá ani posledná co neprevezme

alllexa
21. jan 2022

Urcite neobjednavajte, neda sa vratit tovar. Posielala som aj postou, aj GLS, lebo zmenili podmienky vratenie a nic. Stale im vypisujem maily... Ale budem to riesit staznostou na nejaky medzinarodny organ...lebo neviem, ci SOI tu pomoze.