Ahojte baby. Objednávala z vás niektorá z Aliexpressu? Ako to funguje teraz ? Ak by som objednala nieco za 1-5 eur, tak sa platí navyše niečo ? Či ako? Vďaka 🙂
@amalka147 ja som už asi 3x objednala a od takých predajcov, ktorí pri tovare mali uvedené že cena už zahŕňa clo a poplatky. A nič som naviac neplatila, len mi SPS kuriér doniesol balíček.
@amalka147 Neplatí sa nič navyše, všetko už je zarátané v cene. Objednávala som toho už viacej a chodí mi to stále poštou. Kuriér mi to doniesol jedine v prípade, ak som objednala od rôznych predajcov v tom istom čase, napr. naposledy mi v Maďarsku zbalili 4 objednávky z Číny do jedného balíčka kuriérskej spoločnosti SPS.
vcera mi prisiel balicek z ciny a doplacala som 2e postarke za tie colne veci...
Treba čítať, ako je to tak rozpísané. Ja objednávam tak, že je všetko zahrnuté už v cene.
@amalka147 dcéra objednáva a buď to príde zdarma alebo poštárka pýta 2 eurá za balík. Ale minule prišlo viac zásielok od rôznych predajcov v jednej spoločnej obálke, to neviem ako chodí a kto viaceré zásielky sleduje a koordinuje do jednej. Netuším, ale bola som z toho celkom vyvalená.
@amalka147
ja som taktiež zvedavá. Objednala som si jednu vec (platila som tuším 13€). Píše mi, že odoslané 04.01. tak som zvedavá kedy to príde a či budem ešte niečo platiť. 🙂 Ja len dúfam, že to príde načas. 🙈
objednávala som pred rokmi a opäť som začala asi v októbri. teraz je to podľa mňa super, pretože veľa vecí ti príde oveľa skôr ako kedysi a dokonca ich dovezie kuriér - a to aj malé blbosti za pár eur. nedoplácala som nič.
@amalka147 objednala som si za poslednu dobu asi 15 veci a 2 € som platila len raz
Ak budeš mat šťastie, tak minimálne 2€ pošte, inak ani svätý netuší, ako tie poplatky vyberajú, podľa coho🤷♀️