Objednávanie potravín z Allegro

aneta38
5. nov 2024

Ahojte baby, nemáte niektorá náhodou skúsenosť s objednávaním potravín z Allegro? Majú tam skvelé veci niektorých potravín, hlavne orieškov a podobne, no celkom sa bojím odtiaľ objednávať, nakoľko si tam hocikdo môže inzerovať produkty.

Recenzie pod danými produktami sú vždy pozitívne, tak neviem či si predávajúci píše sám recenzie alebo niečo podobné.

Ak máte niektorá skúsenosť, prosím podeľte sa o ňu.

romi199
5. nov 2024

@aneta38 mi si objednávame ľadové čaje a sú v poriadku. Žiaden problem

aneta38
autor
5. nov 2024

Ďakujem za informáciu. Ja odtiaľ chcem objednať želatínu, nakoľko u nás na Slovensku sú pomerne predražené, tak aby náhodou neprišlo niečo iné ako želatína.

romi199
5. nov 2024

aj kapustu sme si objednali a bola taká akú sme jedli originálne v Poľsku

aneta38
autor
5. nov 2024

@romi199 Aha, tak potom to asi bude v poriadku odtiaľ objednávať niektoré potraviny. Len už s Allegro mám aj zlú skúsenosť, kedy mi prišlo úplne niečo iné, ako som si objednala, tak Allegro beriem trošku s rezervou.

romi199
5. nov 2024

@aneta38 vlastne aj ja mám jednu zlú skúsenosť. Tuhý balzam na vlasy som si objednala a prišiel mi tuhý šampón. Ale s jedlom som problémy nemala zatiaľ

liusa82
5. nov 2024

ja chcem vyskúšať kapučino.Objavila som tam kdejaké príchute čo u nás v obchodoch ani nedostať.Klasické instatné.Zajtra objednávam.Tak som zvedavá čo príde.Hádam sa neotrávime😀

aneta38
autor
5. nov 2024

@romi199 Mne zasa namiesto tašky ktorá bola vyobrazená na obrázku, prišla úplne iná a keď som ju chcela vrátiť, tak mi to predávajúci nechcel uznať, iba ak si za poštovné naspäť zaplatím sama, čo vychádzalo viac ako taška samotná.

aneta38
autor
5. nov 2024

@liusa82 Ja tiež som tam objavila mnoho potravín, o ktorých u nás, na Slovensku môžeme len snívať a ešte za také pomerne dobré ceny. Tiež pravdepodobne zajtra skúsim odtiaľ niečo objednať s malou dušičkou, že to nebude zlé. Ale tak snáď nie.

liusa82
5. nov 2024

@aneta38 a aké potraviny tam ešte sú čo u nás nemajú? všetko tam ešte nemám obkuknuté

aneta38
autor
5. nov 2024

@liusa82 Stačí, keď si otvoríte v ponuke hľadať, kategóriu Supermarket a tam nájdete všetky potraviny, ktoré tam môžete nájsť. Majú tam veľa druhov káv, sladkostí, pudingov a podobne. Treba sa tam pohrabať a uvidíte sama, že je tam veľká ponuka rôznych vecí, ktoré u nás nenájdete.