Ahojte, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s objednávaním sa cez túto službu.
Mám to ako benefit z roboty ale veru dobrú skúsenosť nemám. Skúšala som to 3x s tým, že vždy mi volala sestrička pýtala sa xy vecí ale vždy mi poslali kontakt čisto na súkromných lekárov alebo na lekárov, ktorý s mojou poisťovňou nemajú nič spoločné? Mám podozrenie, že tieto "sestričky" posielajú čisto kontakty na lekárov s ktorými sú dohodnutý.
Napr. potrebovala som objednať partnera k endokrinológovi. Najprv som volala a hľadala ja sama ale nevedela som sa dovolať napríklad do Ružinova do nemocnice. Tak že reku vyskúšam. Pýtali sa na poisťovňu a maximálnu výšku poplatku. Nakoniec som poslali 5 kontaktov z ktorým VŠETKY boli buď úplný súkromník bez akejkoľvek poisťovne alebo doplatok 70eur a viac. Zaujímavé, že ja som našla dva dni na to dve ambulancie s poplatkom do 15 eur zazmluvnené mojou poisťovňou ale trebalo tam zavolať. Celkovo z tých 3x čo som to chcela využiť vždy mi poslali kontakt len na ambulancie ktoré mali online objednávací systém a netrebalo tam volať.
Chcem sa len spýtať, či máte rovnakú skúsenosť.