Ahojte. Neviete prosím vás, koľko trvá objednávka z dr Max keď si objednám do lekárne. a tam to prevezmem a vyplatim v hotovosti
Skús a uvidíš, každopádne ceny na e-shope majú o dosť nižšie ako keď prídeš rovno kupovať do kamennej prevádzky.
Asi ta sklamem ale dlhsie, takych 4-5 dni urcite. U nas v meste to ide z eshopu len do jednej z lekarni, ktora je otvorena len do 15.30. Bola som sklamana, potrebovala som to skor. Odvtedy uz len packeta alebo kurier.
@walentina7 A nemalo to byt tak, ze za urcity pocet bodov by si mala mat pri objednavke z netu zlavu, 5%, 10% ...podla toho kolko bodov ti stiahnu
@walentina7 ja som nedávno zistila že mám nazbieraných na karte vyše 1800 bodov,ani som to netušila, ale je to za pár rokov. Tak som bola pár krát v lekárni so zoznamom liekov na väčší nákup a využila som tú zľavu 20 percent za 300 bodov. Dobrá správa je, že sa dá kombinovať zľava 30percent na Dr.Max výrobky a k tomu ešte tých 20 percent navyše 👍 vtedy sa to oplatí. Určite sa to dá len nie všetky lekárničky sú ochotné to vyskúšať, nedajte sa odbiť
No tie body... ja som tiez sla nakupit do kamennej predajne, ze ich miniem a kedze tam mali vsetko drahsie, tak to nie je atraktivne. Keby som to objednala z netu, vyslo by ma to cca rovnako.
To ti nepovieme. Ja odtiaľ objednávam pravidelne. Niekedy mi pípne správa sa hodinu, že si môžem tovar vyzdvihnúť a niekedy aj za 3-4 dni. Záleží asi od toho, či majú daný tovar na predajni alebo ho musia objednať.