Objednanie z AΙiExpressu

20. jan 2024

Dobrý deň. Máte skúsenosti s objednaním? Boli ste spokojný s tovarom?

mikadooo
20. jan 2024

Myslíš Aliexpres? No, je tam milión predajcov 🤷🤷🤷. Pred objednávkou vždy pozerám recenzie konkrétneho predajcu a podľa toho objednám/neobjednám. Väčšinou som spokojná, raz som čosi reklamovala (tovar nedošiel), predajca mi vrátil peniaze. Nakupujem ale drobnosti a blboviny pre deti.

chrobak7
20. jan 2024

Aleixpress je trhovisko, kde sú stovky, ak nie tisíce predjacov. Kvalita tovaru je od braku po dobré. To je ako keby si spýtala, či niekto nakupuje v Bratislave. Keby si aspoň napísala, čo chceš nakupovať. Šaty? Veci do domácnosti? ????

Treba si pozrieť recenzie predajcov a hodnotenie tovaru.

Ja kupuje na Aliexpresse už roky. Ale sú to väčšinou veci za pár eur, možno pár desiatok EUR.

werony_n
20. jan 2024

Záleží od toho čo, oblečenie by som moc nekupovala lebo málokedy to korešponduje s fotkou a realita je iná, plus je veľmi nekvalitné, ale nejaké dekorácie a blbosti do domácnosti, sú fajn.

autor
20. jan 2024

@mikadooo chcem objednať gél laky, sú za veľmi výhodné ceny, myslím že kvalita ale bude nič moc

mikadooo
20. jan 2024

Nemusí byť. Veľa veci sa na svk predáva z aliexpresu, len s 500% prirážkou 😁. Takže možno zistíš, že sú to úplne tie isté, ktoré by si tu kúpila v nejakom "slovenskom" eshope. Pozri recenzie. Kupujúci tam píšu ako sú spokojní, dávajú aj foto a určite predajcov nešetria 😉. Vyberaj také obchody, kde máš veľa dobrých recenzií. Čiže ani nie úplne nové - bez recenzií a samozrejme už vôbec nie také, ktoré majú recenzie zlé.

autor
20. jan 2024

@mikadooo ďakujem za tip🙂👍 objednám pár kusov, možno budú ok, len tá dodacia doba je tam dlhá 😁

mikadooo
20. jan 2024

To áno, dodacie lehoty sú fakt dlhé.

medda_beda
20. jan 2024

Musíš pozerať na recenzie.Niekedy tam nájdeš veci ktoré sa tu predávajú aj o 30€ drahšie a pochádzajú tak isto z Číny.

tanyan
20. jan 2024

@mikadooo Väčšina vecí príde do dvoch týždňov, aj keď píšu, že očakávané dodanie je za šesť týždňov.
Rekord som zažila, keď mi na tretí deň od objednania zazvonil kuriér a doniesol mi objednaný dáždnik.

stanulienkat
20. jan 2024

Z AliExpressu sú väčšinou lacné veci a tomu prislúchajúca kvalita. Gellaky objednávam a su ku podivu lepšie ako tie, čo kupujem tu cez e-shop.

lasona
20. jan 2024

Musíš pozerať hodnotenia. A gél laky sú dobre venalisa značka.

autor
20. jan 2024

@stanulienkat a akými značkami máte dobré skúsenosti?

autor
20. jan 2024

@lasona ďakujem, skúsim 🙂

autor
20. jan 2024

Poradíte mi prosím ako nastaviť do slovenčiny? V angličtine niektoré slovíčka nerozumiem

stanulienkat
20. jan 2024

Nemam konkretne znacky. Kupovala som uz od 5 roznych predajcov. Najnovsie mam take, kde nemusi ist baza a top.

niekto2hy
20. jan 2024

Otvorit si web v Google Chrome.

saxana000
20. jan 2024

@tanyanzarucwne musel byt tu niekde v EU v sklade

mikadooo
21. jan 2024

@tanyan mne nie 🤷. U mňa je bežný mesiac až dva. Asi závisí od toho čo objednávaš a v akej finančnej hodnote. Viackrát som si všimla, že pri obj. náš 10e niektorí predajcovia garantujú dodanie do 2 týždňov. Ja väčšinou nemám tých 10e.

gabika0825
21. jan 2024

Ja som objednavala dávno, teraz mi odporučila kamoska Temu, tam majú super veci a cenovo tiež super. Ale neobjednavam stále, 2x som zatiaľ objednavala take veci do domácnosti hlavne, do auta atd, s tovarom som bola pokazde spokojná.