Obchod Tiano a Andzela

gabrielabydzo
7. dec 2022

Dobrý večer,nemá niekto náhodou,skúsenosti z týchto dvoch obchodov?Na Tiane som objednávala zimnú bundu dcére dva mesiace dozadu,ešte na narodeniny,no mám obavy že nepríde ani do Vianoc a na Andzele legíny tri týždne dozadu.Od kial objednávať aby to nebol podvod?Lebo ma zaujala stránka napr.Bonky,Ivet fashion ak má niekto skúsenosti.Na Ali nie je taký tovar.Ďakujem za odpovede.

viestta
7. dec 2022

na bonky mas tovar ako na ali

sasha77
7. dec 2022

@gabrielabydzo Bonky určite nie..dodanie ešte dlhšie ako z Ali, ak vôbec dôjde.. a z Amdzelou mám ja aj kolegyňa dobré skúsenosti, všetko prišlo a ak náhodou nesedelo, bez problému sa dalo vrátiť a vrátili peniaze.

gabrielabydzo
autor
7. dec 2022

@sasha77 prosím Vás a kolko ste čakali na balík?Známa čo mi objednáva pre malú Newbie priamo z PL mi príde skôr,Neviem či majú teraz tolko vela objednávok...myslím Andzelu.Ďakujem.

sasha77
8. dec 2022

@gabrielabydzo Tak je to možné, že teraz majú viac objednávok, ale do týždňa stále došlo, tak ako spomínam či mne, alebo kolegyni a takisto stále pekné veci.

elizabeth888
8. dec 2022

aj ja mam dobru skusenost s Andzelou, saty mi prisli myslim ze do 5 dni od objednania a su uplne krasne, prvykrat som odtial objednavala a tiez trochu s obavami, ale vobec ziadny problem nebol.

maggdi
4. apr 2023

@gabrielabydzo Ahojte. Za mňa, žiaľ, NESPOKOJNOSŤ. Tepláková súprava tepláky sedeli, no mikina obrovitánska. Zimná bunda síce krásna, veľkosť nesedela úplne, ale to uznávam, že sa treba riadiť uvedenýmu rozmermi v cm, to nesedí ani z aliexpressu, no POMER CENA - KVALITA CELÉ ZLE... stála ma 93e v akcii na stránke, u nás som ju našla v číňaku s dovozom Poľsko za 69e a aj to bolo veľa... Otvorený zips na vreckách predral rukáv zospodu pri nosení cca 10x na hodinu oblečenú slávnostne a zipsy zošúchané akoby bola nosená 2 roky. Kto nemá ďaleko do Poľska, určite odporúčam zájsť si na nákup oblečenia osobne a aj v tých najdrahších butikoch tam nakúpite výhodnejšie ako z tohoto eshopu. A človek vidí vec naživo, vyhne sa sklamaniu a preplacačkám na poštovnom pri reklamáciách či vráteniach. Po prvom opratí sa materiál, samozrejme polyester, zdrcol. Ako bežne pri lacných bundách.