Dobrý večer,nemá niekto náhodou,skúsenosti z týchto dvoch obchodov?Na Tiane som objednávala zimnú bundu dcére dva mesiace dozadu,ešte na narodeniny,no mám obavy že nepríde ani do Vianoc a na Andzele legíny tri týždne dozadu.Od kial objednávať aby to nebol podvod?Lebo ma zaujala stránka napr.Bonky,Ivet fashion ak má niekto skúsenosti.Na Ali nie je taký tovar.Ďakujem za odpovede.
@gabrielabydzo Bonky určite nie..dodanie ešte dlhšie ako z Ali, ak vôbec dôjde.. a z Amdzelou mám ja aj kolegyňa dobré skúsenosti, všetko prišlo a ak náhodou nesedelo, bez problému sa dalo vrátiť a vrátili peniaze.
@sasha77 prosím Vás a kolko ste čakali na balík?Známa čo mi objednáva pre malú Newbie priamo z PL mi príde skôr,Neviem či majú teraz tolko vela objednávok...myslím Andzelu.Ďakujem.
@gabrielabydzo Tak je to možné, že teraz majú viac objednávok, ale do týždňa stále došlo, tak ako spomínam či mne, alebo kolegyni a takisto stále pekné veci.
aj ja mam dobru skusenost s Andzelou, saty mi prisli myslim ze do 5 dni od objednania a su uplne krasne, prvykrat som odtial objednavala a tiez trochu s obavami, ale vobec ziadny problem nebol.
@gabrielabydzo Ahojte. Za mňa, žiaľ, NESPOKOJNOSŤ. Tepláková súprava tepláky sedeli, no mikina obrovitánska. Zimná bunda síce krásna, veľkosť nesedela úplne, ale to uznávam, že sa treba riadiť uvedenýmu rozmermi v cm, to nesedí ani z aliexpressu, no POMER CENA - KVALITA CELÉ ZLE... stála ma 93e v akcii na stránke, u nás som ju našla v číňaku s dovozom Poľsko za 69e a aj to bolo veľa... Otvorený zips na vreckách predral rukáv zospodu pri nosení cca 10x na hodinu oblečenú slávnostne a zipsy zošúchané akoby bola nosená 2 roky. Kto nemá ďaleko do Poľska, určite odporúčam zájsť si na nákup oblečenia osobne a aj v tých najdrahších butikoch tam nakúpite výhodnejšie ako z tohoto eshopu. A človek vidí vec naživo, vyhne sa sklamaniu a preplacačkám na poštovnom pri reklamáciách či vráteniach. Po prvom opratí sa materiál, samozrejme polyester, zdrcol. Ako bežne pri lacných bundách.
na bonky mas tovar ako na ali