Asi som sa nechala oklamat🤦🏻♀️vzdy si overujem stranky a teraz beviem kde som nechala hlavu😭nasla som tam fetal doppler za dobru cenu a bolo mi divne ze uz dva dni mi neposlali potvrdzujuci email az teraz citam recenzie ze je to podvod😭ako je to iba “20”e ale ide o princip🤬pisala som im email zatial bez odpovefe, na telefon sa neda dovolat,vraj vsetcia operatori obsadeny,rozmyslala som ze zavolam do banky nech mi stornuju platbu dalo by sa to? Platba este neprehla,mam ju v rezervaciach zatial,podarilo ds vam s nimi nieco vyriesit?:((
Samotna banka Ti platbu nestornuje, sama si ju zadala a podpisala. Pokial budes mat komunikaciu s obchodom, ze nekomunikuju, proste ze im pises, nedostala si od nich ani potvrdenie objednavky, tak potom sa chod informovat do banky, ci je mozne vyuzit "chargeback" sluzbu. Da sa to vtedy, ak si platila kartou a tovar si nedostala. Zariadi to banka s tym, ze ty musis mat dokazy, ze si zaplatila a tovar nebol dodany.
banka ti ziadnu platbu nestornuje, neda sa to, lebo platba si robila, a je na obchodnikovi, ci si ju nakoniec zuctuje