Obchod play - hra

5. okt 2024

Dobrý deň, mam už roky hru v tablete a chcela by som si ju dať do mobilu. Neviem ju ale v mobile na obchode play vôbec nájsť. Da sa to nejak preposlať? Alebo ako by som ju tam našla, hľadám už par dni a neviem sa k nej dopatrať.

stellarstar
5. okt 2024

Pozri si to v popise hry. Ja hrám tiež a mam hru aj na tel aj na tablete. Trebalo len mail a synchronizáciu

biba_18
5. okt 2024

pýtam sa tu vedľa mňa sediaceho experta a je to nereálne. ak budeš prihlásená aj v tablete aj v mobile rovnakým účtom, nájdeš to v svojich apkách… opačne by mohol byť problém, mnoho apiek je pre mobil ale nie pre tablety, ale nepredpokladá že na tablete hra je a na mobile nie…

autor
5. okt 2024

@biba_18 ja som ju raz uz mala v mobile len som si ju vymazala a nechala len v tablete a viem ze niekedy boli moje aplikacie v obchode play alr teraz neviem kde to tam najst

januska12323
5. okt 2024

A je vôbec v obchode? Aký máš mobil?

autor
5. okt 2024

A nasla som uz ten zoznam nainstalovanych aplikacii a ta hra tam vôbec nieje. Ako keby uz ani neexistovala na obchode play 😳😳

autor
5. okt 2024

@januska12323 bola, tablet mam lenovo a telefon huawei p30 pro, ja som ju mala dávnejšie aj v mobile len som ju vymazala

niekto2hy
5. okt 2024

Play ju vyradil z obchodu.Apkpure...

ptvw
5. okt 2024

Co to je za hru ako sa vola? Daj obrázok apky.... Huawei ma ten svoj obchod na apky možno ju nepodporuje...

nikha2809
5. okt 2024

Tak asi mobil tu hru už nepodporuje, možno si medzitým aktualizovala system

autor
5. okt 2024

@niekto2hy a je moznost ju este niekde najst alebo si ju nejak preposlat? 🥹

autor
5. okt 2024

@ptvw tato verzia ktoru mam ja este podporuje, vravim ze som to mala nedávno aj v mobile len som ju uz vymazala. A v tablete je a aj tak ju v obchode uz nedokazem najst

ptvw
5. okt 2024

@niekto2hy podla čoho vieš ze ju vyradili kde pisala názov?

ptvw
5. okt 2024

Stále si nenapísala o akú hru ide, čo bolo včera podporované, dnes už byť nemusí

autor
5. okt 2024

@ptvw let's farm sa to vola

ptvw
5. okt 2024

Kadejaké farmy mi našlo ale tu tvoju veru nie , mám
Samsung ...

autor
5. okt 2024

@ptvw takze sa k nej uz asi nedostanem 😭😭

biba_18
5. okt 2024

nájdi to cez google - zadala som lets farm a našlo mi niekolko stránok. neviem nakoľko sú bezpečné, ale našlo mi to…

ptvw
5. okt 2024

Alebo inštalacku do mobilu prekopirovat z tabletu ak je niečo také mozno

niekto2hy
5. okt 2024

@ptvw ,,tak ju v obchode uz nedokazem najst" - keby tam bola,nasla by sa.

ptvw
5. okt 2024

@niekto2hy vieš ako niekedy ma človek aj 4 oči a nevidí

niekto2hy
5. okt 2024

@ptvw Mne stacia dve,aby som videl.😎

ptvw
5. okt 2024

@niekto2hy ja som mala aj 4 aj som po laserovej op a aj tak nevidím vždy 🤣

niekto2hy
5. okt 2024

@ptvw Okuliare som nepočítal.😎