Dobrý deň, mam už roky hru v tablete a chcela by som si ju dať do mobilu. Neviem ju ale v mobile na obchode play vôbec nájsť. Da sa to nejak preposlať? Alebo ako by som ju tam našla, hľadám už par dni a neviem sa k nej dopatrať.
pýtam sa tu vedľa mňa sediaceho experta a je to nereálne. ak budeš prihlásená aj v tablete aj v mobile rovnakým účtom, nájdeš to v svojich apkách… opačne by mohol byť problém, mnoho apiek je pre mobil ale nie pre tablety, ale nepredpokladá že na tablete hra je a na mobile nie…
@biba_18 ja som ju raz uz mala v mobile len som si ju vymazala a nechala len v tablete a viem ze niekedy boli moje aplikacie v obchode play alr teraz neviem kde to tam najst
A je vôbec v obchode? Aký máš mobil?
A nasla som uz ten zoznam nainstalovanych aplikacii a ta hra tam vôbec nieje. Ako keby uz ani neexistovala na obchode play 😳😳
@januska12323 bola, tablet mam lenovo a telefon huawei p30 pro, ja som ju mala dávnejšie aj v mobile len som ju vymazala
Play ju vyradil z obchodu.Apkpure...
Co to je za hru ako sa vola? Daj obrázok apky.... Huawei ma ten svoj obchod na apky možno ju nepodporuje...
Tak asi mobil tu hru už nepodporuje, možno si medzitým aktualizovala system
@niekto2hy a je moznost ju este niekde najst alebo si ju nejak preposlat? 🥹
@ptvw tato verzia ktoru mam ja este podporuje, vravim ze som to mala nedávno aj v mobile len som ju uz vymazala. A v tablete je a aj tak ju v obchode uz nedokazem najst
Stále si nenapísala o akú hru ide, čo bolo včera podporované, dnes už byť nemusí
@ptvw let's farm sa to vola
Kadejaké farmy mi našlo ale tu tvoju veru nie , mám
Samsung ...
@ptvw takze sa k nej uz asi nedostanem 😭😭
nájdi to cez google - zadala som lets farm a našlo mi niekolko stránok. neviem nakoľko sú bezpečné, ale našlo mi to…
Alebo inštalacku do mobilu prekopirovat z tabletu ak je niečo také mozno
Pozri si to v popise hry. Ja hrám tiež a mam hru aj na tel aj na tablete. Trebalo len mail a synchronizáciu